Connect with us

Algemeen

Van liefdesleven tot studie: dit wist je nog niet over alle zoons van Frans en Mariska Bauer

Na een wachttijd van twintig jaar zijn de Bauers sinds begin april weer terug op televisie. De realityserie trekt honderdduizenden kijkers. Maar hoe gaat het eigenlijk met de vier zoons van Frans en Mariska Bauer? Hier een overzicht.

In “De Bauers” krijgen kijkers een kijkje in het leven van Frans en Mariska Bauer en hun kinderen Christiaan (22), Jan (21), Frans Jr. (19) en Lucas (14). Tegenwoordig schuiven met kerst ook de vriendinnen van de zoons aan bij ma en pa Bauer. Maar wat houden de jongens en hun partners zoal bezig in het dagelijks leven?

Christiaan Bauer, de oudste en meteen de bekendste van het stel, heeft een bachelor Fiscaal Recht cum laude behaald en volgt nu een master aan de Universiteit Leiden.

Hij is al een aantal jaren samen met Kim Wijers, die ook te zien is in de realityserie. Kim heeft onlangs haar diploma Rechtsgeleerdheid behaald, dus het lijkt erop dat het juridische bloed door hun aderen stroomt.

Net als zijn vader heeft Christiaan een passie voor zingen, wat te zien was in het programma “Hoge Bomen”. Daar zong hij voor zijn vader: “Papa, ik lijk steeds meer op jou.” Met meer dan 27.000 volgers op TikTok timmert hij ook flink aan de weg op dat platform. Hij deelt daarbij ook geregeld grappige momenten uit de Bauers-groepsapp.

Jan Bauer, de op een na oudste zoon, heeft zich ook niet onbetuigd gelaten. Hij heeft zijn eigen bedrijf in de evenementenbranche en is daarnaast bezig met een studie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Ook hij heeft een vriendin, Demi, die in De Bauers wordt geïntroduceerd als een “echte Baueriaanse”.

Frans Bauer Jr., de derde zoon, heeft de muzikale genen van zijn vader geërfd en is bezig met het opbouwen van zijn eigen muzikale carrière. Hij treedt regelmatig op tijdens evenementen en is ook te volgen op social media, waar hij zijn muzikale creaties deelt met zijn volgers.

Lucas Bauer, de jongste van het stel, is nog volop bezig met zijn schoolcarrière en geniet van zijn tienerjaren. Hij is af en toe te zien in “De Bauers”, maar richt zich voornamelijk op zijn studies en zijn vrije tijd.

Al met al lijkt het goed te gaan met de zoons van Frans en Mariska Bauer.

Ze zijn allen bezig met hun eigen pad, variërend van studie en carrière tot het nastreven van hun passies en het genieten van het leven.

Hun optreden in “De Bauers” biedt een kijkje in hun dagelijks leven en laat zien hoe ze hun weg vinden in de wereld, terwijl ze hun band als familie koesteren.

@christiaanbauer

Zo gaat dat hier bij huize Bauer 🤪#debauers #christiaanbauer #voorjou

♬ origineel geluid – christiaanbauer