Connect with us

Sport

Bayern-spits Harry Kane geeft één miljoen uit in vijfsterrenhotel zonder huis

Sinds zijn overstap naar Bayern München heeft Harry Kane nog geen geschikt huis gevonden. Hij verblijft samen met zijn vrouw en vier kinderen al sinds augustus in het luxueuze vijfsterrenhotel Vier Jahreszeiten Kempinski in München. De rekening? Al ruim één miljoen euro.

Kane vertrok afgelopen zomer na negentien jaar bij Tottenham en verhuisde voor zo’n 100 miljoen euro naar Bayern München. Op het veld doet hij het uitstekend, met 17 goals en 7 assists in zijn eerste 14 wedstrijden, inclusief een opvallend doelpunt vanaf de middenlijn.

Hoewel hij sportief succes boekt, is het vinden van een huis in Beieren een uitdaging voor Kane en zijn gezin, bestaande uit zijn vrouw Kate en hun kinderen Ivy (6), Vivienne Jane (5), Louis en Henry (drie maanden). Ze verblijven nog steeds in het Hotel Vier Jahreszeiten Kempinski in München, waar ze een suite van meer dan 11.000 euro per nacht bewonen. Sinds hun aankomst in Duitsland heeft de rekening al de grens van één miljoen euro overschreden.

Deze kosten lijken echter een kleintje te zijn voor Kane, aangezien hij bij Bayern München de grootverdiener is met een weeksalaris van ongeveer 470.000 euro. Soms betaalt de club ook (deels) de hotelrekening.

De suite waarin ze verblijven biedt luxe met een grote woonkamer, twee marmeren badkamers, een terras en een volledig uitgeruste keuken. Daarnaast zijn er zes televisies en is er altijd een butler beschikbaar. Het hotel heeft ook een spa. Het ligt op ongeveer twintig minuten rijden van de Allianz Arena, waar Kane en Bayern München vanavond tegen Galatasaray spelen.