Connect with us

Algemeen

Frans Bauers broer spreekt uit: Dit is waarom hij niet meer verschijnt in De Bauers

Dorus Bauer, de broer van Frans Bauer, was twintig jaar geleden een bekend gezicht in de realityserie ‘De Bauers’. Echter, in de recente vervolgserie ‘Twintig jaar later’ is hij opvallend afwezig. Waarom is dat zo?

In een gesprek met Story onthult Dorus dat het een beslissing van Frans was om de nieuwe serie uitsluitend rond zijn eigen gezin te centreren.

“Het draait om hem, zijn vrouw Mariska, hun zonen en partners, en natuurlijk onze moeder die vaak over de vloer komt,” legt Dorus uit. Frans had expliciet aangegeven dat Dorus niet in de nieuwe afleveringen zou verschijnen.

“Ik heb daar geen problemen mee,” verzekert Dorus, die desondanks de verjaardag van zijn broer bezocht. “Ik was daar, alleen niet in beeld toen de camera’s draaiden.”

Dorus benadrukt dat hij een goede relatie onderhoudt met Frans, ondanks zijn afwezigheid in de serie. Veel fans speculeerden dat Dorus er bewust voor koos om niet in beeld te zijn, maar hij weerlegt dat: “

Ik had graag deelgenomen. Ik vind het niet erg om voor de camera te staan, net zoals vroeger. Alleen zijn de omstandigheden nu anders.”

De serie ‘De Bauers – 20 jaar later’ blijkt een enorm succes te zijn met hoge kijkcijfers. De eerste aflevering trok al 1.425.000 huishoudens en de aantallen bleven stijgen.

Ondanks deze successen, zijn de afleveringen relatief kort en is het nog onzeker of er een vervolgseizoen komt. Frans heeft zich recentelijk uitgelaten over de toekomst van de serie.