Connect with us

Sport

Feyenoord-trainer Arne Slot hoopt Lazio in Rome te verslaan met deze opstelling

In de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Lazio in de Champions League heeft Feyenoord-trainer Arne Slot zijn opstelling bekendgemaakt. Igor Paixão zal de rol van linksbuiten op zich nemen en krijgt de voorkeur boven Luka Ivanusec, die op de reservebank plaatsneemt. Het belangrijke duel begint om 21.00 uur.

De voorhoede van Feyenoord wordt gevormd door Paixão, Santiago Giménez en Calvin Stengs, en ze zullen proberen de verdediging van Lazio te doorbreken in het Stadio Olimpico. Het middenveld van Feyenoord bestaat uit Ramiz Zerrouki, Quinten Timber en de teruggekeerde Mats Wieffer, die hersteld is van een griep. Doelman Justin Bijlow leidt de verdediging met Bart Nieuwkoop, Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman.

Feyenoord heeft de mogelijkheid om een belangrijke stap richting de achtste finales van de Champions League te zetten. Met nog twee groepsduels te spelen, kan de club de voorsprong op Lazio vergroten tot 5 punten.

Bij Lazio staat Ciro Immobile in de basisopstelling. De aanvoerder is voldoende hersteld en fit om aan de wedstrijd te beginnen, nadat hij twee weken geleden in De Kuip werd gewisseld.

De opstelling van Feyenoord is als volgt: Bijlow in het doel; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko en Hartman in de verdediging; Timber, Zerrouki en Wieffer op het middenveld; Stengs, Giménez en Paixão in de aanval.