Connect with us

Over ons

Nednieuws is een online platform dat zich richt op infotainment en boeiende nieuwsverhalen uit zowel binnen- als buitenland. De nadruk ligt niet alleen op nieuws in de strikte zin van het woord, maar vooral op verhalen die iedereen wil lezen en delen, en niet willen missen.

Ons platform wordt bemand door een groep onafhankelijke bloggers die jouw aandacht even willen afleiden van het dagelijkse, soms stressvolle leven. Het doel is dat wie Nednieuws leest, altijd wel kan uitpakken met een sterk, mooi of pakkend verhaal. Hiermee willen we het gesprek op gang brengen en mensen aanmoedigen om een maatschappelijke dialoog te voeren, waardoor mensen dichter bij elkaar komen.

Hoewel Nednieuws geen journalistiek medium pretendeert te zijn, proberen we ons publiek te entertainen door verhalen te delen die een goed gevoel achterlaten. Dit in tegenstelling tot de dagelijkse sombere nieuwsberichten die we gewend zijn in de media.

Onze schrijvers komen uit alle hoeken van de wereld en hebben een passie voor schrijven. We streven ernaar om zo’n divers mogelijk publiek te bereiken.

Naast boeiende verhalen bieden we onze lezers ook tips over verschillende aspecten van het leven, zoals isolatie van woningen en het voorkomen van tekenbeten. Entertainen kan soms ook informeren, en bij Dagelijkse Nieuws proberen we onze lezers het beste van beide te bieden.

Heb je zelf een interessant verhaal dat je wil delen? Bij Nednieuws zijn we altijd op zoek naar nieuwe verhalen. Neem contact op via [email protected]

We kijken ernaar uit om ook jou tot onze lezers te verwelkomen!