Connect with us

Algemeen

Zonder haar hond George zou Bella afhankelijk zijn van een rolstoel – zie hoe ze op een prachtige manier haar dankbaarheid aan de hond toont

Er wordt vaak gezegd dat een hond de beste vriend van de mens is. Voor de 11-jarige Bella betekent haar hond George echter veel meer. George, een Deense Dog, is niet alleen haar assistentiehond maar ook haar held.

Bella werd als jong kind gediagnosticeerd met het Syndroom van Morquio, een zeldzame aandoening waarbij haar lichaam bepaalde suikers niet goed kan verwerken.

Naarmate Bella ouder werd, verslechterde haar toestand ongeneeslijk. Enkele jaren geleden gaven de dokters aan dat ze niet meer zou kunnen lopen. Maar Bella bleef moedig. Om haar te ondersteunen, schaften haar ouders de hond George aan.

George is meer dan een huisdier; hij is een redder. Met een speciaal vest helpt hij Bella te lopen.

Samen vormen Bella en George een onafscheidelijk duo, een wonder op zich.

Toen Bella over Barkpost hoorde, een organisatie die honden eert door ze de ‘beste dag van hun leven’ te geven, wilde ze George bedanken voor zijn onvoorwaardelijke steun.

Samen met Barkpost organiseerden ze een dag vol activiteiten die elke hond geweldig zou vinden, van het eten van burgers tot plezier in een skiresort. George werd in het zonnetje gezet voor zijn loyaliteit en bijdrage aan Bella’s leven.

Dankzij George kan Bella een leven leiden zonder rolstoel, en daar is ze hem eeuwig dankbaar voor. Samen kijken ze uit naar nog vele avonturen.

Bekijk de ontroerende video over George’s speciale dag hieronder: