Connect with us

Algemeen

Laten we hond Geo vieren, die aanvoelde dat er iets niet klopte en een leven redde

Er is geen betrouwbaardere en loyale vriend dan een hond, en dat kan Byron, een 25-jarige man uit Gloucester, Engeland, zeker bevestigen. Hij gelooft dat hij vandaag niet meer zou leven als het niet was voor zijn hond, Geo.

Byron bevond zich in een diepe depressie na het beëindigen van een relatie. Hij zocht troost in alcohol om zijn verdriet en innerlijke strijd te onderdrukken.

Na enkele maanden van zwaar drinken, bereidde Byron een zelfmoordpoging voor door een strop te maken en een afscheidsbrief aan zijn familie te schrijven.

Op het moment dat hij besloot een einde aan zijn leven te maken, was er iemand in huis die weigerde passief toe te kijken en afscheid te nemen van zijn beste vriend. Byron, die zich totaal verloren voelde, had niet verwacht dat zijn redding zou komen van zijn trouwe bullmastiff, Geo.

Volgens een rapport van de Daily Mail, vond er een opmerkelijke gebeurtenis plaats. Toen Byron terugkeerde na het schrijven van zijn afscheidsbrief, ontdekte hij dat Geo de strop in zijn mond had.

De hond weigerde het touw los te laten, ondanks Byrons pogingen. Geo leek te begrijpen wat Byron van plan was en toonde een beschermend instinct door zijn tanden te laten zien.

Uiteindelijk liet Geo het touw los, maar het was volledig vernield. Byron realiseerde zich dat de hond zijn zelfmoordplan had verijdeld en begon zijn depressie actiever te bestrijden. Hij dankt zijn leven aan Geo, die volgens hem een zesde zintuig had voor zijn nood.

Ironisch genoeg kreeg Geo enkele jaren later zelf een zware klap te verwerken. Hij werd gediagnosticeerd met een agressieve tumor en had slechts een paar dagen te leven.

Byron startte een online campagne om geld in te zamelen voor Geo’s medische behandeling, maar helaas kon hij niet worden gered. Byron wijdde zich eraan om Geo’s laatste dagen zo aangenaam mogelijk te maken.

Nu Geo er niet meer is, blijft Byron hem eeuwig dankbaar voor het grootste geschenk dat hij ooit heeft gekregen: het geschenk van het leven.

Hij moedigt anderen aan om het verhaal van Byron en Geo te delen als een inspiratie en herinnering aan de onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit van een hond.