Connect with us

Algemeen

Zó zag Mariska Bauer er vroeger uit

Benieuwd naar hoe Mariska er vroeger uitzag? Laten we eens teruggaan in de tijd.

Mariska maakt deel uit van het gezin Bauer, samen met haar man Frans en hun vier zonen Christiaan, Jan, Frans Jr. en Lucas.

Het gezin is regelmatig te zien op televisie en Mariska heeft vijf jaar lang Bananasplit gepresenteerd, samen met Frans.

Met meer dan vijftien jaar huwelijk zijn ze een voorbeeld van een sterk koppel. Vaak wordt aan hen gevraagd wat het geheim is van een goed huwelijk.

Vorig jaar deelde Mariska op Instagram haar recept: ‘1 kopje romantiek, 2 theelepels plezier en 6 druppels smaak. Dit alles heel goed roeren.’

In 2022 kreeg Mariska te maken met een herseninf*rct. Haar herstel duurde maanden en hoewel het inmiddels beter met haar gaat, is ze niet helemaal meer de oude.

In een interview met Rooijakkers Over De Vloer in mei 2023 vertelde ze over haar ervaring.

Soms heeft ze moeite om haar gedachten te verwoorden en merkt ze dat ze een stuk directer is geworden.

Waar ze vroeger misschien zweeg, spreekt ze nu haar mening uit. Dit verschil is ook opgemerkt door haar man Frans en bevestigd door Mariska zelf.

‘Vroeger zou ik denken van: laat maar. Maar ‘laat maar’ komt bij mij niet meer voor.’

Hoewel de Bauers momenteel weer op televisie te zien zijn, hebben ze al lange tijd in de schijnwerpers gestaan als bekende Nederlanders.

Gelukkig hebben we een archief vol met leuke foto’s van Mariska, waardoor we een glimp kunnen opvangen van hoe ze er vroeger uitzag.