Connect with us

Algemeen

Zien: Kijkers gaan los over opvallend fragment in ‘De Bauers’

Het was weer donderdagavond, en dat betekende een nieuwe aflevering van ‘De Bauers’. Na twee zeer succesvolle eerste uitzendingen, keken fans uit naar wat aflevering drie zou brengen.

Hoewel de officiële kijkcijfers pas morgen bekend worden, is de verwachting dat ook deze aflevering hoge ogen heeft gegooid.

De aflevering van vanavond gaf ons een inkijkje in de nasleep van Frans zijn vijftigste verjaardag. Hij is bezig met het samenstellen van een verlanglijstje, inclusief ambitieuze doelen zoals dertig kilo afvallen en een reis naar Rome met zijn vrouw Mariska.

Bovendien werd de nieuwe aanwinst van de familie, hond Saartje, geïntroduceerd, wat voor veel kijkers het hoogtepunt van de avond was. De aflevering bracht een golf van positieve reacties teweeg, een teken dat Nederland nog altijd gek is op de Bauers.

De populariteit van de serie blijkt wel uit de overvloed aan likes en reacties op sociale media. De Bauers is niet alleen een vervolg op de serie van twintig jaar geleden, maar ook een kans voor kijkers om zowel de vrolijke als de zware momenten van de familie mee te maken. Zo werd er ook gereflecteerd op het herseninfarct dat Mariska twee jaar geleden trof.

Heb jij ook genoten van de nieuwste aflevering? Vergeet dan niet dit bericht te liken en te delen op Facebook, zodat ook anderen mee kunnen genieten!