Connect with us

Algemeen

Yvonne onthult foto om de ernst van de relatie tussen Thijs en Noor te benadrukken

In een opvallende wending in de wereld van de entertainment blijkt acteur Thijs Römer een romantische relatie te hebben aangeknoopt met Noor de Groot, beter bekend als Queen of Jet Lags.

Noor, die getrouwd is met de bekende dj en producer Sander Kleinenberg en moeder is van hun dochtertje, bevindt zich nu in het middelpunt van een verrassende onthulling.

Yvonne Coldeweijer bracht dit nieuws vorige week naar buiten met een opmerkelijke onthulling: “OMG! Thijs en influencer Noor werden anderhalf uur geleden gezien in Hemmeland in Monnickendam.”

“Ze waren de hond aan het uitlaten en liepen zelfs hand in hand. Verbijsterend. Toen voorbijgangers langsliepen, lieten ze elkaars handen los.”

“De getuige is er zeker van dat zij het waren, omdat ze heel dicht bij elkaar liepen. Hier lopen ze nog steeds samen en hand in hand.”

“Het is respectloos dat deze affaire gewoon doorgaat, zelfs na al het schandaal rondom haar man Sander en zijn ex-vrouw Igone. Thijs was eerst de BABS bij hun bruiloft en lijkt nu toch met de bruid te zijn vertrokken!”

De ironie van deze situatie is dat Thijs de BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) was op het huwelijk van Noor en Sander. Hij was degene die de huwelijksgeloften van het paar voorlas en begeleidde, en nu lijkt hij er met de bruid vandoor te zijn.

Onlangs stuurde Noor nog een e-mail naar haar man Sander waarin ze aangaf te willen scheiden. De situatie wordt nog gecompliceerder doordat Sander zijn vrouw en moeder van zijn kind verliest aan iemand die beschuldigd wordt van een zedendelict.

Dit laatste element voegt een extra dimensie toe aan de toch al pijnlijke situatie. Coldeweijer benadrukt dit door foto’s van het stel te delen, waarbij ze aangeeft hoe absurd de hele situatie is.

Deze ontwikkeling in de liefdeslevens van bekende Nederlanders laat opnieuw zien hoe onvoorspelbaar en soms controversieel relaties in de schijnwerpers kunnen zijn.