Connect with us

Algemeen

Een uitgemergelde hond op de rand van verwaarloosdachtergelaten – zijn ongelooflijke transformatie enkele maanden later

De hond die voor euthanasie werd aangeboden, was niet meer dan een wandelend skelet. Gelukkig had een dierenliefhebber andere plannen voor hem.

Enkele maanden later was de transformatie voltooid.

Toen de hond bij de dierenarts aankwam, was hij in een erbarmelijke staat, vel over been. Hij had ernstige gezondheidsproblemen, waaronder huidinfecties, losse vacht op meerdere plaatsen en een hartruis.

De dierenarts besloot echter om niet tot euthanasie over te gaan en nam contact op met een dierencentrum in de hoop dit arme dier te redden.

De hond, genaamd Ryks, werd in een liefdevol pleeggezin geplaatst onder de zorg van pleegmoeder Hillary. Ondanks zijn ervaringen met honger en mishandeling, opende Ryks zijn hart voor Hillary, die hem met liefde en zorg omringde.

De weg naar herstel was niet eenvoudig, maar met de juiste verzorging, voeding en medische aandacht begon Ryks zich geleidelijk aan beter te voelen.

In slechts zes weken onderging hij een opmerkelijke transformatie van een wandelend skelet naar een vitale, hernieuwde hond. Zijn opvanggezin beschreef hem als stralend en een van de sterkste honden die ze ooit hadden ontmoet.

In slechts enkele maanden was hij onherkenbaar veranderd.

Ryks, het hondje dat ternauwernood aan de dood ontsnapte, bloeide op tot een levendige en ondeugende husky.

Naarmate Ryks zich beter voelde, was het tijd voor hem om naar een permanent thuis te verhuizen. Hoewel zijn pleegouders met gemengde gevoelens afscheid van hem namen, wisten ze dat zijn toekomst stralend was, en hij zou een speelkameraadje hebben om mee te ravotten.

Bekijk de onderstaande video om getuige te zijn van Ryks’ prachtige transformatie en om te zien hoe hij vandaag de dag een gelukkig leven leidt.