Connect with us

Algemeen

Vrouw neemt een foto in het oerwoud en ontdekt een griezelig detail tussen de struiken

Door de jaren heen zijn er talloze ‘spookachtige’ beelden op het internet gepubliceerd. Van vermeende Big Foot-zichtingen tot mogelijke UFO’s in de lucht en geestverschijningen in de ramen van vervallen gebouwen, het internet staat vol met dergelijke foto’s voor wie zoekt.

We moeten erkennen dat de meeste van deze afbeeldingen vaak minder mysterieus zijn dan beweerd wordt.

Vaak blijkt het zogenaamde paranormale of spookachtige element niets meer dan een onscherpe foto of het resultaat van een handige Photoshop-gebruiker met te veel vrije tijd.

Toch zijn er foto’s die op een of andere manier alle logica lijken te weerstaan. Vraag maar aan hardloopster Kay Borleis, die een nogal angstaanjagend detail op een foto ontdekte, genomen tijdens haar 160 kilometer lange hardlooptocht door het Hawaiiaanse regenwoud. Waarom iemand een dergelijke fysieke uitdaging aangaat, blijft een mysterie, maar dat is nu niet van belang.

Kay nam in 2019 deel aan de Trail 100-Mile Endurance Run van het Hawaiian Ultra Running Team, een wedstrijd waarbij lopers vijf rondes van 32 kilometer door dicht regenwoud afleggen.

Kay werd begeleid door haar vriendin Cassie, die foto’s maakte tijdens de race.

Een verontrustende ontdekking Op een van de foto’s is Kay te zien terwijl ze een modderig pad in de jungle aflegt. Bij nadere inspectie van de foto ontdekte ze een verontrustend detail.

Op Reddit deelde Kay: “Deze foto is gemaakt door mijn tempomaker.”

“Bekijk de figuur links van mijn hoofd in het kader. We hebben nooit iemand ons zien passeren en langs het pad stonden geen standbeelden.”

“Dit is NIET bewerkt met Photoshop of trucage. Het is echt.”

Close-upbeelden tonen een donkere figuur in versleten kledij, die lijkt te kijken naar de rennende Kay. Kay beweerde echter dat er op dat moment niemand anders aanwezig was.

Ze vervolgde: “Volgens de legende zwerven de geesten van Hawaiiaanse krijgers, bekend als de Night Marchers, over het eiland.”

“Dit zijn wraakzuchtige schimmen, demonen, herrezen wezens die het eiland teisteren. Ze zijn de boze, levendige geesten van oude Hawaiiaanse strijders en helden.”

“Bij nader onderzoek vonden we dat oude Hawaiiaanse leringen stellen dat iedereen die de Night Marcher aankijkt op een gruwelijke en gewelddadige manier zal sterven. Sommigen zeggen dat als een sterveling op de grond gaat liggen, buigend voor de Night Marcher en het juiste respect, angst en eerbied toont, hij zal worden vergeven en gespaard.”

“Gelukkig hebben we de zogenaamde Night Marcher niet gezien.”

Heb je ooit een onverwacht detail op een foto vastgelegd? Deel het met ons in de reacties.