Connect with us

Algemeen

René Le Blanc reageert fel op iedereen die kritiek op hem uit

De Nederlandse volkszanger René Le Blanc is op de goede weg om, na zijn succes in Nederland, ook in Duitsland door te breken. Met zijn reeks hits begint Le Blanc enige blijk van sterallures te tonen. Hij uit nu zijn frustratie over de kritiek die hij ontvangt.

Reactie op kritiek Het weekblad Weekend vroeg hoe Le Blanc omgaat met negatieve feedback.

Zijn antwoord is duidelijk: “Je mag me leuk vinden of niet.” Hij uit stevige kritiek op de ‘internet-helden’ die hun mening over hem online delen. Dit vindt hij een makkelijke manier van doen en hij accepteert dit niet langer.

Beledigende termen Le Blanc, vol vuur, noemt zijn critici ‘grote losers’. Hij begrijpt niet waarom hij in Nederland meer als een komediant dan als een serieuze zanger wordt gezien.

Hoewel de kritiek hem raakt, laat hij het ook naast zich liggen. Hij is van mening dat men hem persoonlijk moet kennen alvorens een oordeel te vellen.

“Anders kunnen ze de pot op,” stelt Le Blanc. Hij gelooft dat hij het momenteel niet slecht doet en is nu gefocust op het veroveren van de Duitse markt.

Toekomstplannen In Nederland lukte het hem niet helemaal zoals gewenst, en Le Blanc denkt dat Nederland te klein voor hem is. Nu richt hij zich op Duitsland.

Hierbij krijgt hij steun van George Thé, die als mentor fungeert. Le Blanc meent dat zijn gestileerde kapsel zal bijdragen aan zijn succes in Duitsland. “De eerste positieve signalen zijn er al,” zegt hij optimistisch.