Connect with us

Algemeen

Vrouw laat haar baard groeien voor haar partner: ‘Hij is dol op mijn gezichtsmatje’

In de laatste aflevering van het TLC-programma “Love Don’t Judge”, dat zich richt op ongewone relaties, delen Coral en Illias hun bijzondere liefdesverhaal.

Het programma staat erom bekend relaties te presenteren die niet voldoen aan conventionele normen.

Coral, oorspronkelijk als vrouw geclassificeerd, identificeert zich nu als non-binair, wat de diversiteit in genderidentiteit benadrukt.

Al vanaf jonge leeftijd, toen Coral een donker haar op haar kin vond, wat wijst op hirsutisme (een teken van een hogere aanwezigheid van mannelijke hormonen), begon haar reis naar zelfacceptatie. Ze was toen negen jaar oud.

Coral heeft lange tijd haar baard verwijderd met producten zoals Gillette Mach 3, maar hirsutisme was voor haar nooit een groot probleem.

De ontmoeting met Illias, geboren als vrouw maar nu een man, online bracht een keerpunt in haar leven. Illias waardeert Corals natuurlijke baardgroei ten zeerste.

Illias, open over zijn gevoelens, zegt: “Het is iets wat haar lichaam van nature doet.”

Geïnspireerd door Illias, stopte Coral in maart 2022 met scheren en liet haar baard groeien, als een teken van zelfacceptatie en liefde. Deze verandering werd door Illias zeer gewaardeerd.

Hij uit zijn bewondering door te zeggen: “Ik vind het erg opwindend om met mijn vingers en tong door haar baard te gaan. Ik ben dol op haar gezichtshaar.”

Deze aflevering van “Love Don’t Judge” belicht de veelzijdigheid en pracht van liefde in al haar vormen en daagt de kijkers uit om conventionele ideeën over relaties en schoonheid te herzien.