Connect with us

Algemeen

Vijf meisjes poseren voor een galafoto – die kort daarna online voor beroering zorgt door een klein verborgen detail

Deze groep jonge dames was net zo enthousiast over hun grote dag en koos ervoor om zich voor deze speciale gelegenheid prachtig uit te dossen. Samen namen ze een reeks foto’s, waarvan één in het bijzonder viraal ging.

Toen sommigen het subtiele detail op deze foto zagen, waren ze erg verrast! Lees verder om te ontdekken wat er aan de hand was!

Zoals bekend mogen middelbare scholieren in de Verenigde Staten, die meestal jonger zijn dan 21 jaar, wettelijk geen alcohol drinken. Maar in andere delen van de wereld liggen deze leeftijdsgrenzen lager. In Groot-Brittannië is de wettelijke drinkleeftijd 18 jaar, maar ook daar is het niet toegestaan om alcohol mee te nemen naar schoolgerelateerde evenementen met mogelijke minderjarige aanwezigen.

Dit weerhoudt sommige scholieren er echter niet van om stiekem alcohol te consumeren tijdens het dansen op schoolfeesten.

De begeleiders op deze feesten zijn doorgaans getraind om alcoholgebruik op te merken en in te grijpen. Maar soms vinden studenten creatieve manieren om toch alcohol mee te smokkelen.

Deze foto illustreert precies zo’n geval! Een studente van de eindexamenklas, die poseerde voor de camera, vermomde een grote fles. Hoe dan? Ze nam gewoon een grote zilveren fles en deed alsof het haar handtas was!

Op het eerste gezicht lijkt het alsof ze een stijlvolle zilveren tas draagt, maar bij nader inzien is het duidelijk iets anders!

De Britse studente Eleanor Clarke liet zich niet beperken door de wet of regels om plezier te hebben met haar vrienden. Ze droeg een prachtige jurk en wat leek op een metalen handtas, maar het bleek al snel dat dit ’tasje’ eigenlijk een grote fles was. In plaats van een echte tas voor haar persoonlijke spullen, koos ze voor een alternatief dat ze kon vullen met vloeistof!

Eleanor heeft niet gespecificeerd of ze de ’tas’ met alcohol had gevuld en was zelf verbaasd dat haar plannetje lukte. “Ik snap nog steeds niet hoe ik met een enorme heupfles als mijn galatas ben weggekomen,” schreef ze op X, voorheen bekend als Twitter.

Ze kocht naar verluidt de fles bij Tiger voor $12. Ze verborg deze op een slimme manier in het openbaar, zo goed zelfs dat niemand het doorhad totdat ze zelf haar geheim onthulde!

Dit is een grappig verhaal. We wensen Eleanor en haar vrienden veel succes in het volgende hoofdstuk van hun leven. Wat vind jij van dit verhaal? Heb je zelf een soortgelijke ervaring? Deel het met ons in de reacties.

Verspreid dit verhaal onder vrienden om hen te herinneren aan de goede oude tijd en soortgelijke streken die jij wellicht uithaalde!