Connect with us

Algemeen

Susan Sarandon, 76, onder vuur voor haar outfit – reageert scherp op kritiek

Susan Sarandon, een van de meest gerenommeerde actrices van haar generatie, staat bekend om haar sterke aanwezigheid, zowel op het scherm als daarbuiten. Ze staat erom bekend dat ze zich nooit inhoudt, ook niet in het echte leven.

Toen critici haar keuzes in twijfel trokken, reageerde ze met vastberadenheid.

Met een indrukwekkende Hollywood-carrière, inclusief haar iconische rol in “The Rocky Horror Picture Show” (1975) en talloze andere films zoals “Thelma & Louise”, heeft Sarandon zich gevestigd als een veelzijdige en getalenteerde actrice. Ze heeft zowel lof als nominaties ontvangen, waaronder een Academy Award voor “Dead Man Walking”.

Als voorvechter van lichaamspositiviteit heeft Sarandon altijd haar unieke modekeuzes benadrukt. Met een onbeschaamde persoonlijkheid ondersteunt ze openhartig haar doelen.

Bij een recent rode loper-evenement droeg ze een opvallende outfit die gemengde reacties opriep. In plaats van verbaal te reageren, koos Sarandon voor een krachtig beeld: een foto van zichzelf waar ze vol zelfvertrouwen haar figuur toont.

Sarandon, ongehinderd door leeftijd, richt zich op wat voor haar belangrijk is. Ze benadrukt dat tijd kostbaar is en dat ze zich niet bezighoudt met kleinigheden. Ze omringt zich met mensen die levendig, nieuwsgierig, moedig en avontuurlijk zijn.

Over haar schoonheidsgeheimen zegt ze dat lachen, voldoende beweging, goed eten en uit de zon blijven essentieel zijn, samen met een getalenteerd make-up- en haarteam.

Susan Sarandon is een unieke verschijning. Ze leeft op haar eigen voorwaarden en negeert negatieve commentaren. Wat vind je van haar reactie op de kritiek? Laat het ons weten in de reacties.