Connect with us

Algemeen

Mona (51) vertrouwt haar Nigeriaanse online partner (24) en twijfelt niet: “Hij is eerlijk”

In de wereld van online liefdesverhalen springt de relatie van Mona Lewis, een 51-jarige vrouw, eruit. Haar hart verloor ze aan een Nigeriaanse prins, een mysterieuze figuur die ze via Twitter ontmoette. Mona wist aanvankelijk niets van zijn uiterlijk of leeftijd, maar haar gevoelens waren sterk.

In mei 2020 reageerde Mona op een Twitterbericht over muziek en kreeg een reactie van Spencer. Spencer, die in Benin, Nigeria verblijft, onthulde zichzelf als acteur en model. Zes maanden lang wisselden ze berichten uit, zonder elkaars uiterlijk te kennen. Mona’s interesse lag meer bij zijn karakter dan bij fysieke eigenschappen.

Toen ze voor het eerst belden, leerde Mona dat Spencer 27 jaar oud was, terwijl zij 48 was. Ondanks dit leeftijdsverschil bleef Spencer betoverd door Mona’s foto’s en complimenteerde haar schoonheid. Mona’s zoon en zus uitten echter hun bezorgdheid, bang voor mogelijke oplichting.

In december 2020 reisde Mona naar Lagos om Spencer te ontmoeten, wat resulteerde in een magische ervaring. In december 2022 bezocht ze hem opnieuw om samen Kerst en Nieuwjaar te vieren. Spencer onthulde toen dat hij net 25 was geworden – een klein leugentje, maar Mona maakte zich er niet druk om.

Nu, na slechts twee ontmoetingen, overwegen Mona en Spencer te trouwen en een visum te regelen zodat Spencer bij Mona kan wonen. Ondanks de waarschuwingen van familie, is Mona overtuigd van Spencers goede bedoelingen en ziet in hem de ware na jaren van ongelukkige relaties.