Connect with us

Algemeen

Droevig nieuws van Simon Keizer en zijn vrouw omtrent hun éénjarige zoontje Joa

Annemarie Keizer, de echtgenote van de bekende Volendamse zanger Simon Keizer, deelt droevig nieuws over hun jongste zoontje Joa. Het éénjarige jongetje is opnieuw z!ek.

Hulpvraag
In haar Instagram Stories, waar verhalen gedurende 24 uur zichtbaar blijven voor haar volgers, schrijft Annemarie: “Ons kleine vriendje is opnieuw z!ek.”

Op de bijgevoegde foto is te zien dat Joa bij haar op schoot zit.

Ze doet een beroep op haar volgers en smeekt om hulp: “Heeft iemand een waardevolle tip om dit te verlichten bij bijna 2-jarigen?” Hieronder is de bewuste foto die Keizer heeft gedeeld.

Moeilijke tijd
In 2017 werden Simon en Annemarie voor het eerst ouders van dochtertje Kiki. In 2021 verwelkomden ze zoontje Joa.

Eerder heeft Annemarie verklaard dat de tweede bevalling zwaar was en dat ze na de geboorte een moeilijke periode heeft doorgemaakt.

Ziekte
Vorig jaar ging het ook al niet goed met Joa. Hij had waterpokken en daarbovenop nog eens eczeem.

Toen zijn gezondheid iets verbeterde, bleef hij echter problemen houden. Simon en Annemarie waren radeloos en wisten niet meer wat te doen.

Op Instagram schreef ze destijds: “Ons kleine lieve mannetje. Wat is er toch met jou? Als je het papa en mama maar kon vertellen.

We willen je zo graag helpen. Je hebt pijn en strekt je kleine lichaampje. We zullen er alles aan blijven doen om je te helpen en te achterhalen waar je last van hebt.”