Connect with us

Algemeen

Vaders vriendelijke gebaar voor bejaarde dame in supermarktrij gaat viraal op internet

“In een wereld die vaak overschaduwd wordt door negativiteit en somberheid, is het hartverwarmend om verhalen te horen over simpele daden van vriendelijkheid.

Neem nu het voorbeeld van iemand die om zich heen kijkt, een nood ziet en besluit in te grijpen.

Ryan O’Donnell, een vader van twee, heeft wereldwijde erkenning gekregen voor zijn vriendelijke gebaar in een supermarkt in Australië.

Elke ouder van peuters weet dat een supermarktbezoek met kinderen een hele opgave kan zijn.

Je kinderen willen spelen en ontdekken, wat het moeilijk maakt om je boodschappenlijstje af te werken en tegelijkertijd je kinderen in de gaten te houden.

Dat maakt het gebaar van Ryan O’Donnell uit New South Wales, Australië des te indrukwekkender.

Terwijl hij zelf genoeg aan zijn hoofd had met zijn kinderen in de supermarkt, merkte Ryan een oudere vrouw op die voor hem in de rij stond. Toen haar bankpas keer op keer werd geweigerd door de kassière, werd duidelijk dat ze niet genoeg geld had. Zonder aarzelen besloot Ryan in te grijpen.

Hij vroeg de kassière naar het bedrag – 44 dollar – en overhandigde de vrouw een biljet van 50 dollar.

Toen de vrouw vroeg hoe ze hem kon terugbetalen, antwoordde Ryan simpelweg: “Dat hoeft niet. Een fijne dag verder.”

Een medeklant legde dit moment vast en deelde het op Twitter. Nu gaat het verhaal viraal en wordt Ryan gevierd als een held, terwijl hij slechts handelde zoals zijn ouders hem hadden geleerd: help waar je kan!

Dit verhaal brengt nieuwe hoop en laat zien dat er nog steeds goede mensen zijn. Deel dit om je respect te betuigen aan Ryan en alle anderen die een verschil maken in de wereld!”