Connect with us

Algemeen

Bijzondere transformatie: van man naar vrouw naar baby

unieke verandering

In de diverse en accepterende wereld van 2023 komen we soms ongewone verhalen tegen, zoals dat van de 25-jarige Riley. Zij heeft een unieke levenskeuze gemaakt die aandacht kreeg in het TLC-programma ‘My Strange Addiction’: Riley leeft als een tweejarige baby.

transformatie

Een Kinderlijk Leven

Riley’s dagelijkse routine is aangepast om die van een klein kind na te bootsen. Haar slaapkamer is veranderd in een speelkamer, compleet met een kinderledikantje, kinderpyjama en een altijd binnen handbereik zijnde speen.

unieke verandering

Terug naar Luiers

Deze levensstijl begon toen Riley, geboren als jongen, op 13-jarige leeftijd weer luiers ging dragen. Dit leidde tot een fascinatie voor spenen en het leven als baby. “Toen ik 13 was begon ik weer luiers te dragen. Dat heeft eraan bijgedragen dat ik fascinatie ontwikkelde voor spenen en gewoon het leven als baby.”

transformatie

Gendertransitie

Voor Riley was leven als baby niet haar eerste ervaring met zelfidentificatie. Ze heeft zich nooit op haar gemak gevoeld in haar mannelijke lichaam en besloot op 20-jarige leeftijd verder te gaan als vrouw, overtuigd van het idee dat geslacht een keuze is.

unieke verandering

De Kost van een Baby-Identiteit

Maandelijks besteedt Riley ongeveer 400 euro aan babyspullen zoals luiers, talkpoeder en drinkflesjes, en draagt ze voortdurend luiers. Ze beschrijft zelfs het gevoel van een warme, natte luier als ‘onbeschrijflijk comfortabel’.

transformatie

Zoektocht naar Acceptatie

Ondanks haar toewijding aan deze levensstijl, vindt Riley het moeilijk om iemand te vinden die haar accepteert zoals ze is. Hoewel ze graag een vaste relatie wil, maakt haar goede vriend James, die haar soms de fles geeft, zich zorgen over haar toekomst.

unieke verandering

Riley’s Blijvende Toewijding

Ondanks momenten van neerslachtigheid vindt Riley troost in haar unieke levenskeuze. Ze beseft dat ze nooit als klein meisje is opgegroeid, maar nu grijpt ze de kans om nieuwe herinneringen te maken door haar nieuwe identiteit.

transformatie