Connect with us

Algemeen

Acht personen wonen samen in een omgebouwde dubbeldekkerbus als huis

In een wereld waar velen dromen van een drastische verandering, heeft de familie Eyerly een unieke stap gezet: ze hebben hun leven omgetoverd door een dubbeldekkerbus te transformeren in een rijdend huis.

De Bijzondere Keuze van Dane Eyerly

Dane Eyerly, een softwareontwikkelaar, heeft samen met zijn vrouw en zes kinderen gekozen voor een leven op wielen. Deze beslissing kwam voort uit hun verlangen naar een leven dat minder gericht was op het verdienen van geld en meer op het ervaren van vrijheid. “We raakten verliefd op de opwindende ervaring van het reizen in een camper,” vertelt Dane.

Een Kijkje in Hun Mobiele Woning

Dane’s dubbeldekkerbus is omgebouwd tot een comfortabel en volledig uitgerust huis. Aan boord bevindt zich niet alleen Dane’s werkplek, maar ook een complete keuken, meerdere badkamers en genoeg slaapruimte voor het hele gezin.

Ruimte voor Iedereen

De kinderen van het gezin genieten van een unieke levensstijl met drie stapelbedden en een dagruimte die dient als zowel studeer- als speelruimte. De bus is ook voorzien van moderne gemakken zoals een wasmachine en droger.

Een Huis met een Uitzicht

Het hoogtepunt van de bus is het privé-terras op het dak, compleet met balustrades voor veilig genot van het steeds veranderende panorama. De bus is ook uitgerust met fotovoltaïsche panelen om in hun energiebehoeften te voorzien.

Een Inspiratiebron

Dane hoopt dat zijn verhaal anderen zal inspireren die dromen van een alternatief leven. Deze unieke levensstijl biedt een nieuwe kijk op wat mogelijk is als je de gebaande paden durft te verlaten.