Connect with us

Algemeen

Moeder maakt gezichtsbeschildering om haar hartvormige wijnvlek op die van haar dochter te laten lijken

Toen Angelica op 6 mei 2018 ter wereld kwam, was ze een beeldschoon kind met een lief knopneusje, betoverende ogen, en een unieke, hartvormige wijnvlek op haar gezicht.

Marianna Bowering, Angelica’s moeder, vertelde dat hoewel velen in hun vrienden- en familiekring Angelica’s geboortevlek accepteren, er toch mensen zijn die ongevraagd hun mening geven over het uiterlijk van haar dochter.

Bowering deelde een van de pijnlijkste opmerkingen die ze online ontving: iemand vroeg of Angelica’s gezicht in een koekenpan was gedrukt, omdat het er ‘gegrild’ uitzag. Dit werd verteld in een interview met de Mirror.

Deze harde en kwetsende opmerkingen, waarin Angelica als ‘afschuwelijk’ en ‘defect’ werd omschreven, vergrootten de uitdagingen waarmee het gezin werd geconfronteerd. Hun weerbaarheid en vastberadenheid hebben echter geleid tot een bewonderenswaardige transformatie.

Ondanks de ongevoelige opmerkingen, zorgt Bowering ervoor dat Angelica weet dat ze prachtig is zoals ze is.

Op een dag besloot Bowering, 27 jaar oud, make-up te gebruiken om een replica van Angelica’s wijnvlek op haar eigen gezicht te tekenen.

Dit deed ze naar aanleiding van de ‘vasculaire geboortevlek bewustwordingsdag’, waarbij mensen worden aangemoedigd een hart op hun wang te schilderen, aldus The Epoch Times. Aanvankelijk tekende ze een hart, maar besloot toen om Angelica’s wijnvlek na te maken.

Sommige mensen suggereerden dat de vlek van Angelica zou vervagen of dat ze het met make-up kon bedekken. Deze opmerkingen versterkten de frustratie van Bowering, die zich afvroeg waarom haar dochter haar natuurlijke schoonheid zou moeten verbergen.

Dit benadrukte de strijd tegen conventionele schoonheidsnormen en het belang van acceptatie en liefde voor iedereen, ongeacht uiterlijk.

Bowering en haar echtgenoot hebben altijd geloofd dat de wijnvlek van hun dochter iets was om te vieren, niet om zich voor te schamen. Ze zorgen ervoor dat Angelica weet dat haar unieke kenmerk gevierd moet worden.

Voor Angelica’s “geboortevlek”, versierde Bowering de wijnvlek met glitter om het te laten schitteren.

Hoewel kinderen met wijnvlekken gezondheidsrisico’s kunnen hebben, bevestigde Bowering in een gesprek met TODAY dat Angelica gezond is. Ze moeten regelmatig haar ogen controleren op glaucoom.

Angelica, je bent prachtig, laat niemand je ooit iets anders wijsmaken.

Marianna, je bent een inspirerende moeder. Het is prachtig hoe je je dochter continu laat zien dat er niets mis is met haar geboortevlek.

Deel dit hartverwarmende verhaal op Facebook.