Connect with us

Algemeen

Prins William diep geraakt door de onverwachte ziekenhuisopname van Kate Middleton, zegt expert

Als erfgenaam van de Britse troon heeft prins William in zijn leven al veel uitdagingen gekend, vaak onder de aandacht van de media. Echter, de recente ziekenhuisopname van Kate Middleton zou hem bijzonder geraakt hebben.

Volgens een koninklijke expert is William zowel emotioneel als gestrest in deze periode waarin zijn vrouw herstelt.

Vorige week kondigde Kensington Palace aan dat Kate Middleton in het ziekenhuis was opgenomen voor een geplande buikoperatie. Ze zou naar verwachting tien tot veertien dagen in het ziekenhuis verblijven.

De koninklijke fans wereldwijd reageerden bezorgd, ondanks dat het paleis verklaarde dat het goed ging met Kate en dat haar operatie gepland was.

Kensington Palace liet via sociale media weten: “Hare Koninklijke Hoogheid De Prinses van Wales is opgenomen voor een geplande buikoperatie. De operatie verliep succesvol en ze zal waarschijnlijk tien tot veertien dagen in het ziekenhuis verblijven voordat ze naar huis terugkeert om verder te herstellen. Ze zal naar verwachting na Pasen haar publieke taken hervatten.”

Het paleis voegde eraan toe dat Kate hoopt dat het publiek haar privacy en wens voor normaliteit voor haar kinderen zal respecteren.

Kensington Palace verklaarde verder dat ze alleen zullen communiceren over significante updates omtrent Kate’s gezondheid. Kate heeft zich verontschuldigd voor het uitstellen van haar verplichtingen en hoopt deze zo snel mogelijk te hervatten.

Na haar ontslag uit het ziekenhuis zal Kate herstellen in hun woning in Windsor, waar zij en prins William sinds 2022 wonen.

Prins William zal waarschijnlijk zijn publieke verplichtingen verminderen om voor hun drie kinderen te zorgen tijdens Kate’s herstel.

Volgens de Daily Mirror heeft William zijn agenda leeggemaakt van officiële bezoeken en neemt hij tijdelijk een stap terug uit zijn koninklijke rol. Een expert beweert echter dat William de druk zal voelen van het managen van zaken zonder Kate.

Jennie Bond, voormalig BBC-correspondent, vertelde OK! magazine: “Hij zal zich emotioneel, gestrest en waarschijnlijk ontredderd voelen. Gezondheid is cruciaal en ligt buiten je macht. William zal zeker voor de kinderen zorgen, met activiteiten zoals naar school gaan, helpen met huiswerk, koken en bedtijd.”

We wensen Kate een voorspoedig herstel en leven mee met prins William in deze uitdagende tijd.