Connect with us

Algemeen

Vrouw die in het huwelijk trad met lappenpop heeft drie kinderen gekregen met hem – geeft toe dat het leven met kinderen complex is

Liefde kent vele vormen, en soms vindt men het op de meest ongewone manieren. Dit verhaal over een unieke liefde is daar een perfect voorbeeld van.

Lees verder om meer te ontdekken over dit fascinerende verhaal.

Meirivone Rocha Moraes, een 37-jarige vrouw uit Brazilië, trok wereldwijd de aandacht met haar huwelijk. Wat was er zo bijzonder aan haar bruiloft? Het was de persoon met wie ze trouwde – een levensgrote lappenpop genaamd ‘Marcelo’.

Het stel heeft nu, naar verluidt, drie kinderen samen: een 1-jarige zoon genaamd Marcelinho en een pasgeboren tweeling, Marcela en Emilia.

Meirivone deelt op TikTok haar gezinsleven, dat volgens haar net zo complex is als dat van andere moeders. Ze legt uit hoe zij en Marcelo de opvoedingstaken verdelen, waarbij Marcelo verantwoordelijk is voor de financiën van het gezin.

Ze bespreekt ook de uitdagingen van het leven met kinderen. “Het is zwaar, maar elke seconde is emotioneel verrijkend. Met de komst van de tweeling en de zorg voor ons eerste kind, hebben we veel te doen. Marcelo helpt me zelfs als ik moe ben met baden, eten en slapen,” zegt ze.

Ondanks de uitdagingen en de stress, gelooft ze dat hun leven de moeite waard is. “Marcelo droomde altijd van een gezin en kinderen, dus dit is zijn grootste wens,” voegt Meirivone toe.

Het paar droomt nu van een eigen huis. “Sinds onze bruiloft in 2018 zoek ik dagelijks online. Ik geef niet op,” vertelt de vastberaden moeder.

Hun unieke relatie brengt ook specifieke uitdagingen met zich mee. Zo onthulde Meirivone in juni 2023 dat Marcelo haar bedrogen had, en dit was niet de eerste keer. Als straf liet ze hem op de bank slapen en verwijderde ze zijn geslachtsdelen.

In februari 2023 werd hun zoon Marcelinho ontvoerd, waarbij er $200 losgeld werd geëist. Hij werd herenigd met zijn familie en was zelfs aanwezig bij de ‘gender reveal’ van zijn zussen.

Elk gezin heeft zijn unieke aspecten en uitdagingen. Dit gezin toont aan dat ze, ondanks hun unieke situatie, de uitdagingen het hoofd kunnen bieden. Deel dit verhaal om anderen te inspireren en te informeren over dit bijzondere gezin en hun levensweg!