Connect with us

Algemeen

Patty Brard verbreekt alle banden: “Ik hoef je nooit meer te zien”

Patty Brard, bekend als een icoon in de showbizz en vaste verschijning bij Shownieuws, evenals vroegere gast bij de talkshow Khalid & Sophie, heeft besloten niet meer op te treden in de show. Dit besluit is direct gerelateerd aan Jeroen Pauw.

Tijdens een eerdere verschijning om een programma te promoten, maakte Jeroen Pauw een opmerking die Patty als zeer grievend ervoer.

In een uitzending van Shownieuws deelde Patty haar ervaring: “Hij vroeg ineens naar de persoon achter mij. Ik was verward, omdat er niemand fysiek achter mij stond.

Wat hij bedoelde was een foto van mijn dochter Priscilla die achter mij hing.” Op dat moment hadden Patty en haar dochter geen goede relatie.

Pauw ging verder met provocerende vragen over Patty’s kennis en relatie met haar dochter, wat bij Patty zeer slecht viel.

Ze verklaarde: “Ik was op het punt om fel te reageren, maar ik heb me ingehouden door te zeggen dat ik er was om over mijn programma te praten, niet over mijn privéleven.”

Als gevolg van dit incident heeft Patty besloten om alle banden met Jeroen Pauw te verbreken. Nu Pauw de positie van Khalid heeft overgenomen in Khalid & Sophie, is voor Patty de deur definitief gesloten om daar nog te verschijnen. Ze beschouwt deze fase als afgesloten.