Connect with us

Algemeen

Ouders verstoppen baby vanwege starende mensen – nu is ze 2 en beeldmooi!

Ouders zullen alles doen om hun kinderen te beschermen, en deze ouders waren niet anders. Lees verder om te ontdekken wat ze deden voor hun dochter.

Celine Casey bracht in april 2021 de kleine Vienna Brookshaw ter wereld. Toen Casey haar dochter voor het eerst zag, was ze bezorgd over een grote moedervlek op haar voorhoofd tussen haar wenkbrauwen.

De moedervlek vormde geen directe gezondheidsrisico’s, maar Casey maakte zich zorgen over mogelijke toekomstige mentale druk voor haar dochter.

Vienna is een van de 20.000 baby’s met een aangeboren melanocytische naevus (CMN), wat betekent dat ze werd geboren met een cluster van goedaardige pigmentcellen tussen haar wenkbrauwen, die zouden kunnen groeien naarmate ze ouder werd.

 

De aandoening is zeldzaam en niemand kon voorspellen hoeveel de moedervlek zou groeien naarmate het kleine meisje ouder werd.

Casey besloot de moedervlek te laten verwijderen om potentiële problemen in de toekomst te voorkomen. De NHS weigerde de operatie omdat ze normaal gesproken alleen ingrepen uitvoeren die essentieel zijn voor de lichamelijke gezondheid van een persoon. Daarom startten de ouders een crowdfundingcampagne om geld in te zamelen voor de operatie.

Binnen 24 uur hadden ze $52.000 ingezameld, maar dit was niet genoeg vanwege gestegen ziekenhuiskosten na de COVID-19-pandemie.

Ze zetten opnieuw een inzamelingsactie op om de extra kosten te dekken. Uiteindelijk slaagden ze erin om de operatie te financieren en Vienna’s moedervlek volledig te laten verwijderen. Nu, op tweejarige leeftijd, heeft ze slechts een klein litteken op haar voorhoofd als bewijs van de operatie.

Het echtpaar reisde naar Londen voor de laatste controle van de chirurg, waarbij werd vastgesteld dat Vienna geen verdere operaties nodig heeft en een gezonde tweejarige is. We wensen Vienna het allerbeste voor de toekomst en delen dit verhaal om anderen bewust te maken.