Connect with us

Algemeen

Meisje geboren met enorm hoofd dat blijft groeien, dertig jaar later is ze onherkenbaar

Er zijn miljarden mensen op aarde en elk van ons is uniek, met onze eigen kenmerkende uiterlijkheden en persoonlijkheden, en niet te vergeten, onze bijzondere families die er altijd voor ons zijn.

Maar zelfs nog voor de geboorte van haar dochter Graziely, voelde moeder Adalgisa Soares Alves dat er iets niet helemaal klopte. Terwijl ze haar droeg, begon Adalgisa hevige buikpijn te ervaren die steeds erger werd.

Toen Graziely ter wereld kwam, ontdekten artsen dat ze leed aan hydrocephalus, ook wel bekend als waterhoofd, waarbij er een abnormale ophoping van ruggenmergvocht in de schedel is, resulterend in een onevenredige groei van het hoofd. De artsen gaven haar slechts enkele maanden te leven.

Maar tegen alle verwachtingen in heeft Graziely alle prognoses overtroffen en viert ze dit jaar haar 30e verjaardag. Ondanks haar uitdagingen, kan Graziely niet zien, praten of lopen, maar haar moeder Adalgisa zorgt liefdevol en toegewijd voor haar, 24 uur per dag.

Hoewel hun reis niet zonder uitdagingen is geweest en ondanks dat er soms negatieve opmerkingen zijn, wordt Adalgisa online geprezen als een geweldige moeder, terwijl mensen over de hele wereld haar en Graziely ondersteunen.

Wat een inspirerende moeder en een bijzondere dochter! We wensen hen beiden het allerbeste en veel geluk en liefde toe.