Connect with us

Algemeen

Ongelooflijk: Wereldwijd bekende acteur (61) onverwachts heen gegaan

André Braugher: Een Legendarisch Talent

André Braugher, een gerenommeerde acteur bekend van Brooklyn Nine-Nine, is op 61-jarige leeftijd heen gegaan. Voor velen is zijn naam misschien niet direct herkenbaar, maar zijn indrukwekkende bijdrage aan de wereld van film en televisie maakte hem een wereldster.

Bekendheid in Nederland

In Nederland kreeg Braugher bekendheid door zijn rol in de populaire comedyserie Brooklyn Nine-Nine. Deze serie, over een politieteam in New York, is te zien op Comedy Central en Netflix. André’s vertolking van de homoseksuele Ray, bekend om zijn robotachtige gedrag en emotieloze acteerprestaties, werd enorm gewaardeerd.

Een Bekroonde Carrière

Zijn acteertalent bleek al in 1998, toen hij een Emmy won voor zijn rol als Frank Pembleton in ‘Homicide: Life on the Street’. Deze prestatie onderstreepte zijn capaciteit om complexe karakters te vertolken.

Het Plotse Verlies

André’s overlijden kwam onverwachts, na een kort ziektebed, en heeft zowel fans als collega’s diep geraakt. Er wordt op sociale media stilgestaan bij zijn heengaan met ontroerende berichten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brooklyn Nine-Nine (@brooklyn99)

Een Aanbeveling voor Fans

Voor wie onbekend is met André’s werk, is Brooklyn Nine-Nine een uitstekende introductie. Bekijk ook de bijgevoegde video voor meer informatie over zijn leven en werk.

Condoleances

We betuigen ons diepste medeleven aan familie, vrienden, fans en iedereen die geraakt is door dit verlies. Rust zacht, André Braugher.