Connect with us

Algemeen

Gluurder staart door raam van meisje – als de moeder hem ziet leert ze hem een lesje

Nooit onderschatten wat een beschermende moeder kan doen voor haar kinderen. Dit verhaal over Phyllis Pena uit Texas illustreert dit perfect. Ze betrapte een indringer die gluurde bij het raam van haar tienerdochter en gaf hem een onvergetelijke les, vastgelegd op camera.

Op een vroege ochtend, net bij zonsopgang, merkte Phyllis een jonge man in een hoodie op bij het raam van haar dochter.

“Ik dacht, ik probeer hem tenminste tegen de grond te werken en vast te houden tot de politie er is,” vertelde Phyllis aan WTHR.

Daadkrachtige Moeder Tackelt Gluurder De 19-jarige man, onherkenbaar in zijn hoodie, stond voor het raam van Phyllis’ 15-jarige dochter. Hij wist niet dat Phyllis net thuis was gekomen en hem had gezien.

Toen hij merkte dat hij gezien was, vluchtte de man, maar Phyllis was vastberaden hem niet te laten ontsnappen. Zij was klaar om hem ter verantwoording te roepen voor zijn acties.

Politie Prijst Tackle Een beveiligingscamera legde vast hoe Phyllis de jongeman met een krachtige rugbytackle tegenhield.

“Dat was een uitstekende tackle,” becommentarieerde agent Roy Welch van WTHR. Hij benadrukte dat het zeldzaam is dat iemand het initiatief neemt en eigen veiligheid op het spel zet om anderen te helpen.

Bekijk de video onderaan het artikel

Politie Overweegt Rekrutering Agenten prezen de moeder voor haar snelle actie, waardoor de situatie niet escaleerde. Phyllis’ kinderen kunnen nu weer rustig slapen.

“Mijn kinderen zijn alles voor mij en ik zal altijd alles doen om ze te beschermen,” zei Phyllis.

Na het incident grapte de politie over het rekruteren van Phyllis, geïmponeerd door haar daadkrachtige actie tegen de vluchtende jongeman.

De jongeman zal waarschijnlijk twee keer nadenken voordat hij weer door een raam gluurt.