Connect with us

Algemeen

Moeder van 2 verhuist naar eerste huis, maar hond doet vreemd – schreeuwt als ze naar muur kijkt

Veel mensen hebben diverse wensen wanneer ze op zoek gaan naar een nieuw huis. Sommigen verlangen naar een specifiek aantal slaapkamers, anderen geven de voorkeur aan een ruime achtertuin of een grote garage. Hoewel smaak en voorkeur variëren, zijn er bepaalde zaken die niemand in zijn nieuwe huis wil tegenkomen.

Toen Amber Hall een huis met vier slaapkamers en twee badkamers betrad dat te koop stond in Centennial, Colorado, dacht ze dat ze eindelijk haar ideale eerste woning had gevonden na weken van zoeken. Ze stelde zich voor hoe haar twee kinderen en twee honden in de achtertuin zouden spelen en was vooral blij met de locatie.

Na de officiële aankoop van het huis verheugde Amber zich erop haar familie te verwelkomen en het huis eigen te maken. Echter, tijdens het uitpakken en nadat een van haar honden zich vreemd begon te gedragen, rezen er alarmbellen toen ze ontdekte dat het huis al bewoners had… van een nogal glibberige soort.

Volgens berichten hadden grote slangen zich opgerold in de muur naast de deur die van de garage naar de tuin leidde. Het werd verontrustend toen Amber, terwijl ze haar hand op de muur plaatste, warmte voelde, wat erop wees dat er meer van deze wezens verborgen waren.

“Ik kan mijn spullen niet uitpakken omdat ik absoluut bang ben dat er slangen in de dozen of onder de dozen zitten… Het is alsof je in bed kruipt en als het laken langs je voet strijkt of zoiets, en je scheurt meteen de dekens eraf of springt uit bed om er zeker van te zijn dat er niets in zit.”

Amber ontdekte de eerste slang iets meer dan een week geleden, en sindsdien zijn er in totaal 10 slangen gevonden. In haar paniek huurde ze de diensten in van een slangenjager die de slangen op een humane manier uit het huis heeft verwijderd.

Tot nu toe heeft het Amber ongeveer $1.000 gekost om van haar ongewenste huisgasten af te komen. Ze verwacht pas gerustgesteld te zijn als het beton in het huis wordt opengebroken om te achterhalen waar de slangen zich bevonden.

Dit is zonder twijfel mijn ergste nachtmerrie! Het is moeilijk voor te stellen hoe ongemakkelijk Amber en haar kinderen moeten leven in een huis vol slangen.