Connect with us

Algemeen

Thuiswinnaar van Miljoenenjacht weigert prijs: ‘Ik heb al genoeg geld’

Gisteren was het een speciale dag voor acht gelukkige bewoners van de Schans in Blaricum, die verrast werden door Winston Gerschtanowitz met een aanzienlijke geldprijs.

Deze groep won samen een indrukwekkend bedrag van één miljoen euro in de Miljoenenjacht, maar de reacties waren gemengd.

Op een regenachtige zaterdagavond, was het team van de Postcode Loterij druk in de weer in het pittoreske Schans in Blaricum.

Met lampen en camera’s in de aanslag, en met behulp van slimme smoesjes, bereidden ze de winnaars voor op een verrassing die hun leven zou veranderen.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens de live-uitzending van ‘All Against 1’ op RTL-4, waarbij presentator Winston Gerschtanowitz, zelf een buurtbewoner, grappen maakte over zijn bijna identieke postcode.

Vlak voor de uitzending verraste hij Wim en Marijke thuis, waar ze met een wijntje in de hand de cheque van twee ton in ontvangst namen.

De reacties varieerden van schrik tot verbazing, en er vloeiden tranen van vreugde bij het zien van het gewonnen bedrag.

Corry, een van de winnaars, gaf toe tijd nodig te hebben om te wennen aan het idee van het winnen van een ton. Ze benadrukte dat ze het geld niet echt nodig had en plande het te besteden aan haar familie en anderen.

Marjolijn, een andere winnaar, was eveneens verrast door haar prijs. Zij droomde van een luxere vakantie en had plannen om het geld wijs te gebruiken, waaronder het ondersteunen van haar zoons op de huizenmarkt.

Deze avond was voor de winnaars in Blaricum een mix van vreugde, verrassing en reflectie, waarbij ieder zijn eigen plannen maakte voor dit onverwachte fortuin.