Connect with us

Algemeen

Media in rep en roer: Ongelooflijke ontwikkeling in affaire tussen Thijs Römer en Noor de Groot!

Op het TikTok-platform heeft Noor de Groot recentelijk voor het eerst aan haar volgers laten weten hoe het momenteel met haar gaat sinds de affaire met Thijs Römer aan het licht is gekomen.

Tegen de verwachtingen in hebben Noor en Thijs elkaar nog niet uit het oog verloren. Juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft op sociale media gemeld dat Noor en Thijs samen zijn gezien, hand in hand, ondanks de affaire.

De afgelopen week zijn ze samen gespot in Hemmeland in Monnickendam. Yvonne Coldeweijer deelde: “Ze gingen de hond uitlaten en kwamen zelfs hand in hand aangelopen!” Ze benadrukte dat voorbijgangers getuige waren van dit tafereel en dat de spion die hen zag, er zeker van was dat het Noor en Thijs waren, omdat ze heel dichtbij liepen.

Niet veel later plaatste Yvonne een foto van het paar waarop te zien is dat ze elkaars hand vasthouden. Volgens Yvonne is dit overtuigend bewijs dat de affaire nog steeds voortduurt.

Het verhaal wordt echter nog bizarder. Yvonne Coldeweijer meldde: “OMG. Queen of Red Flags heeft haar echtgenoot Sander Kleinenberg een E-MAIL gestuurd met de mededeling dat ze wil scheiden.” Deze ongebruikelijke manier van communiceren werpt vragen op over Noors intenties en haar toekomstplannen.

De affaire tussen Noor en Thijs zou sinds december 2021 aan de gang zijn. Toen was Thijs al twee jaar getrouwd met Igone, terwijl Noor slechts drie maanden eerder in het huwelijksbootje was gestapt met Sander Kleinenberg.

Thijs was een goede vriend van Sander Kleinenberg en hield zelfs een emotionele speech op hun bruiloft, waarin hij hun liefde en geluk prees. Deze onthulling maakt de affaire des te schokkender.

Noor heeft veel kritiek ontvangen nadat de affaire aan het licht kwam. Bedrijven hebben samenwerkingen met haar geannuleerd en ook haar volgers hebben massaal hun steun ingetrokken.

Op TikTok heeft Noor gisteren voor het eerst gereageerd op de situatie. Ze zei: “Om eerlijk te zijn gaat het niet heel goed.” Ze gaf aan dat ze geen medelijden zoekt en niet te diep wil ingaan op de details van de affaire, omdat dit niet het juiste moment daarvoor is.

Noor’s openbaring op TikTok heeft geleid tot een golf van reacties en speculaties op sociale media. Mensen hebben verschillende meningen over haar situatie en haar keuzes in deze moeilijke tijden.

Sommigen uiten begrip en medeleven voor Noor, terwijl anderen haar veroordelen voor haar betrokkenheid bij de affaire en het effect ervan op zowel haar huwelijk met Sander Kleinenberg als Thijs Römer’s relatie met Igone.

De voortdurende zichtbaarheid van Noor en Thijs samen heeft velen verbaasd en geïntrigeerd, omdat het suggereren van een voortdurende affaire in het openbaar tot nog meer controverse heeft geleid.

Sommige fans van Igone en Sander uiten hun steun aan het getroffen echtpaar en prijzen hun vastberadenheid om door deze moeilijke tijd te gaan. Anderen wijzen erop dat het lijkt alsof de affaire ondanks alles nog steeds voortduurt, gezien de recente waarnemingen.

De betrokkenheid van Yvonne Coldeweijer, die de situatie op sociale media openbaar heeft gemaakt, heeft ook de aandacht getrokken. Sommigen prijzen haar eerlijkheid en moed, terwijl anderen haar als roddelende sensatiezoeker beschouwen.