Connect with us

Algemeen

Aangrijpende onthulling door Frans Bauer over de tragische reden achter zijn aanzienlijke gewichtsverlies

Frans Bauer heeft zijn focus op een gezondere levensstijl en boekt opmerkelijke resultaten, met een indrukwekkend gewichtsverlies van 32 kilogram.

In een openhartig gesprek met Weekend onthult de zanger deze week de ontroerende reden achter zijn eerdere gewichtsverlies. Hij deelt dat er twee specifieke periodes zijn geweest waarin hij dit proces doorging.

Frans is de afgelopen maanden actief bezig met het bevorderen van zijn gezondheid en heeft al aanzienlijk gewicht verloren. Eerder in zijn leven heeft hij ook al succesvolle pogingen gedaan om overtollige kilo’s kwijt te raken.

Hij legt uit: “Ik heb twee periodes gehad. Toen ik in Ahoy optrad, ervoer ik stress vanwege problemen met mijn stembanden. In die tijd heb ik mijn stemoperatie ondergaan,” zo vertelt Frans in zijn interview met weekblad Party.

Het gesprek neemt een emotionele wending wanneer Frans onthult dat het overlijden van zijn vader ook een belangrijke factor was in zijn gewichtsverlies.

Hij deelt: “Ik heb lange tijd nodig gehad om het verlies van mijn vader te verwerken. Maar hoe verwerk je zulke gebeurtenissen? Dat weet ik niet.”

Recentelijk heeft Frans Bauer zijn aanwezigheid op de Nederlandse televisie versterkt met zijn eigen programma genaamd ‘Leven Zonder Letters’.

Het programma wordt elke maandagavond om half tien uitgezonden op NPO 1. In de afgelopen week trok het programma slechts 644.000 kijkers.

‘Leven Zonder Letters’ behandelt het onderwerp laaggeletterdheid, een onderwerp dat Frans nauw aan het hart ligt, gezien het feit dat zijn eigen ouders niet kunnen lezen en schrijven.