Connect with us

Algemeen

Maxime Meiland totaal ander kapsel: ‘Heeft je kapper het loodje gelegd?

Dit weekend kregen de aanhangers van realityster Maxime Meiland een verrassende blik op haar nieuwe look. Op een selfie met partner Leroy viel het op dat Maxime haar vertrouwde blonde, steile haar had verruild voor een volle bos donkerbruine krullen.

Maxime Mieland spreekt angstig en geëmotioneerd over haar grootste vrees: "Dat risico neem ik beslist niet.

Er was een gemengde ontvangst van deze verandering bij haar volgers. Een humoristische reactie onder haar foto luidde: “Is de kapper overlden?”.

Maxime deelt openlijk haar ervaringen over een intense en droevige tijd: "Mijn moeder was ook zo verdrietig.

Anderen hadden gemengde gevoelens over haar nieuwe haarkleur, met commentaren variërend van “Donker haar past niet bij haar” tot “Te donker voor je gezicht”.

Maxime Meiland wordt geconfronteerd met de moeilijkste beslissing van haar leven: "Ik moet het niet te laat bekendmaken."

Toch ontstond er een groep supporters die Maxime’s transformatie toejuichte, met reacties als: “Hoe mooi je ook bent, groen of paars haar, alles staat je goed” en “Prachtig dat haar, staat je echt leuk, lijken net krullen!”

Maxime Mieland spreekt angstig en geëmotioneerd over haar grootste vrees: "Dat risico neem ik beslist niet.

De focus van de fans verschoof ook naar Maxime’s aankomende rechtszaak. Eerder deze maand deed ze aangifte van verkrchting tegen een man, een beschuldiging die ze in haar biografie ‘Misbrukt, ontspoord en nu…

Maxime deelt openlijk haar ervaringen over een intense en droevige tijd: "Mijn moeder was ook zo verdrietig."

Gelukkig!’ had beschreven. In december diende de man een aanklacht in tegen Maxime wegens smaad en laster, bewerende valselijk beschuldigd te zijn.

Maxime Meiland wordt geconfronteerd met de moeilijkste beslissing van haar leven: "Ik moet het niet te laat bekendmaken."

Deze situatie heeft geleid tot verdeelde meningen onder haar volgers. Een van hen uitte zijn mening over de zaak: “Dus je wordt verkrcht, 20 jaar later schrijf je een boek. Daarna, omdat die man in opstand komt, doe je aangifte.” Het kort geding is gepland voor vrijdag 16 februari, en zal achter gesloten deuren plaatsvinden.

Maxime Mieland spreekt angstig en geëmotioneerd over haar grootste vrees: "Dat risico neem ik beslist niet."