Connect with us

Algemeen

Martien Meiland zal geen steunbetuiging sturen naar Wendy van Dijk: ‘Dat past niet bij mij’

Na de onthulling van Wendy van Dijk dat haar 13-jarige dochter Lizzy lijdt aan een zeldzame bloedziekte, heeft ze veel steunbetuigingen ontvangen.

Echter, Martien Meiland, haar collega van ‘Wie van de Drie’, heeft aangegeven dat hij geen steunbericht heeft gestuurd. Hij geeft aan dat dit niet bij hem past.

Terwijl Wendy van Dijk tijdelijk haar werkzaamheden, waaronder de opnames voor ‘Wie van de Drie’, heeft stopgezet om voor haar dochter te zorgen, heeft Martien Meiland in een interview met Shownieuws zijn schrik over de situatie van Wendy’s dochter uitgesproken.

Hij benadrukt dat iedereen, inclusief hijzelf, het vreselijk vindt wat er met de dochter van Erland en Wendy is gebeurd.

Martien Meiland heeft in hetzelfde interview uitgelegd waarom hij geen steunbericht heeft gestuurd.

Hij legt uit dat hij uit ervaring weet dat het voor hem niet goed is om in een moeilijke situatie continu appjes of telefoontjes te krijgen. Zijn partner, Erica, voegt toe dat zij en Martien wel veel aan Wendy denken.

Wendy van Dijk heeft haar dankbaarheid uitgesproken voor alle steun die ze heeft ontvangen.

Ze deelde op social media een bericht waarin ze haar dankbaarheid uitdrukt voor de hartverwarmende berichten, die zowel voor haar als voor haar dochter Lizzy en hun gezin veel betekenen.