Connect with us

Algemeen

Man in ziekenhuis voelt zich verlaten omdat zijn vrouw amper langskomt

Man in ziekenhuis voelt zich verlaten omdat zijn vrouw zelden op bezoek komt Jordi* heeft onlangs een ernstig 0ngeval meegemaakt en ligt momenteel in het ziekenhuis. De hele situatie heeft een diepe impact op hem, maar zijn vrouw bezoekt hem bijna nooit.

Op het bekende platform Reddit deelt de man zijn verhaal, waarin hij zijn gevoel van verwaarlozing uit. Hij voelt zich in de steek gelaten.

“Deze week ben ik betrokken geweest bij een motorongeluk,” begint Jordi, een 35-jarige man, op het forum. “Hierbij heb ik ernstige verwondingen opgelopen, waaronder een gebroken arm en been, en gescheurde gewrichtsbanden in mijn knie.”

Hij vervolgt: “Ik lig nu al bijna een week in het ziekenhuis. Mijn vrouw heeft al drie kinderen uit een vorig huwelijk, een 17-jarig meisje en twee jongens van 10 en 5 jaar. Samen hebben we ook een kind van 1 jaar oud.”

Op de dag van het ongeval kwam zijn vrouw naar het ziekenhuis en bleef ze bijna de hele nacht bij hem. Maar de volgende ochtend keerde ze naar huis terug.

Jordi voelt zich erg ongemakkelijk omdat zijn vrouw sindsdien nauwelijks meer op bezoek komt.

“Gisteren bleef ze slechts tot het begin van de middag. Vandaag is ze helemaal niet langsgekomen vanwege het slechte weer. Ze zei dat ze de kinderen niet alleen thuis wilde laten en daarom thuisbleef.”

Het ongeluk heeft een grote emotionele impact op Jordi, en hij voelt zich erg eenzaam in het ziekenhuis. Hij vindt het moeilijk om zoveel tijd alleen door te brengen.

Hij vertelt verder: “Ik zou er alles aan hebben gedaan om bij haar te zijn als de situatie omgedraaid was. Ze beweert dat ze er zoveel mogelijk voor me is geweest, en dat het niet eerlijk is om alle kinderen bij een oppas achter te laten.

Ze denkt dat de kinderen vaker bij familie of vrienden moeten blijven, zelfs als zij aan het werk is.”

Op dat moment voelde Jordi zich in de steek gelaten en confronteerde hij haar met het feit dat een huwelijk er is in zowel goede als slechte tijden. Sindsdien is hun relatie gespannen en weet hij niet wat hij moet doen.

*De naam in dit artikel is gefingeerd. Op het forum deelt de man zijn verhaal onder de naam “Injuredandalone”.