Connect with us

Algemeen

Familie meldt verslechterende fysieke gezondheid van Rob de Nijs in recente update

In een recent interview met weekblad Privé deelt Rob de Nijs’ zoon, Robbert, details over de huidige gezondheidssituatie van zijn vader. Hij benadrukt dat hoewel het momenteel redelijk met Rob de Nijs gaat, elke dag onvoorspelbaar is.

Begin dit jaar werd de familie De Nijs opgeschrikt door een schokkend moment waarin ze zich voorbereidden op het ergste. Robbert deelt zijn ontroerende ervaring over dat hartverscheurende moment:

“Toen ik zijn kamer binnenkwam, overweldigd door emoties, kon ik nauwelijks woorden vinden. ‘Ik hou van je,’ kon ik alleen maar fluisteren en gaf hem een kus. Ik had nooit gedacht dat dit zo overweldigend zou zijn.”

Jet de Nijs, ondanks haar eigen moeilijkheden, reflecteert op de kansen voor Rob de Nijs en deelt haar gedachten over de situatie.

Robbert benadrukt dat je je nooit echt kunt voorbereiden op dergelijke emotionele situaties, omdat ze je gewoon overvallen.

Tegen zijn vader zeggen dat het ‘goed zo is’, was voor Robbert uit den boze, omdat zulke woorden zouden suggereren dat opgeven een optie is, iets wat zijn vader absoluut niet wilde.

Hoewel de fysieke gezondheid van Rob de Nijs verslechtert, blijft hij geestelijk scherp. Zoon Robbert geeft een update:

“Mentaal is hij nog steeds sterk, maar fysiek gaat het achteruit. Het is hartverscheurend om te zien hoe eenvoudige dingen, zoals een korte wandeling, nu buiten bereik liggen.”

Gelukkig is de toestand van Rob enigszins gestabiliseerd dankzij nieuwe medische behandelingen. Het gezin waardeert elke dag met hem als een geschenk na die schrikbarende ervaring.

Het gezin voelde een golf van opluchting toen bleek dat Rob buiten gevaar was. Robbert voegt eraan toe:

“Het is een zegen om nog meer tijd met mijn vader te kunnen doorbrengen. Na die bijna-afscheid ervaring hebben we in zekere zin geoefend voor het onvermijdelijke. Mijn vader nadert dat moment, maar voor nu is hij nog bij ons.”