Connect with us

Algemeen

Man geeft zijn leven aan zorg voor vrouw in vegetatieve toestand

Wanneer mensen hun geloften uitspreken en elkaar beloven lief te hebben in ziekte en gezondheid, lijkt ziekte vaak ver weg. Maar sommige stellen worden geconfronteerd met onvoorstelbare uitdagingen.

Het ontroerende verhaal van Bruna de Sousa en haar man David Cesar is viraal gegaan en heeft wereldwijd mensen geraakt door hun onverbrekelijke liefde en veerkracht.

David is de toegewijde verzorger van zijn vrouw Bruna, die al enkele jaren in een vegetatieve toestand verkeert. Hun relatie begon toen ze beiden in hun twintiger jaren waren en is gekenmerkt door tragedie en onwankelbare toewijding.

David heeft alles opgeofferd om voor de vrouw te zorgen die hij adoreert, zelfs zijn baan verloren vanwege zijn frequente afwezigheid. Dit had gevolgen voor hun financiële situatie, waardoor David geld begon in te zamelen via Instagram in de hoop steun te krijgen.

Bruna’s gezondheid kreeg een dramatische wending in 2019 na een hartstilstand, wat leidde tot haar vegetatieve toestand. David heeft sindsdien al zijn tijd besteed aan haar thuisverzorging. Ondanks de steun van medelevende mensen blijven de kosten voor Bruna’s verzorging een uitdaging. Er is hoop op een behandeling in Canada, maar de financiële last is aanzienlijk.

Hoewel David met succes geld heeft ingezameld, blijven de lopende kosten een zware last. Het koppel hoopt op extra fondsen om Bruna’s toestand te verbeteren.

Dit inspirerende verhaal heeft wereldwijd steun en bewondering opgewekt. Velen uiten hun medeleven en wensen het koppel beterschap, kracht en geduld.

Een volger op social media drukte het treffend uit: “Ik geloof in deze liefde en dit raakte me diep.”

Wat is jouw mening over dit prachtige liefdesverhaal? Laat het ons weten in de reacties!