Connect with us

Algemeen

Bezorgde fans: Cher 77 lijkt niet meer te kunnen lopen na Thanksgiving Day Parade

Het lijkt erop dat tegenwoordig niemand immuun is voor negatieve online reacties, vooral niet vrouwelijke beroemdheden.

Cher heeft recentelijk deze ervaring gehad, waar ze het doelwit werd van fans en online trollen die ongepaste opmerkingen maakten over haar leeftijd.

De legendarische zangeres verscheen recent in het openbaar na haar optreden tijdens de Macy’s Thanksgiving Day Parade, waar fans hun bezorgdheid uitten over haar loopstijl.

Cher schitterde op het podium tijdens de parade met “DJ Play a Christmas Song,” een hit die in oktober 2023 debuteerde op nummer 3 in de Billboard Dance/Electronic Digital Song Sales chart.

In een recent interview met Billboard benadrukte ze dat haar feestelijke nummers, net zoals die van Mariah Carey, niet beperkt zijn tot strikte “kerstliedjes,” maar eerder gewoon geweldige nummers zijn.

Na haar optreden werd Cher gefotografeerd terwijl ze het hotel verliet waar ze verbleef. Entertainmentfotograaf Elder Ordonez deelde een video op Instagram van de ‘Believe’-zangeres in een volledig zwarte outfit met bijpassende laarzen, terwijl ze door een bodyguard naar een wachtende auto werd begeleid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elder Ordonez (@elderordonez1)

“Cher verlaat vanmiddag haar hotel, enkele uren na de Macy’s Thanksgiving Day Parade in New York City,” schreef Ordonez bij de foto.

Op de post op Instagram uitten sommige gebruikers hun bezorgdheid over Cher’s loopstijl.

“Wow, ze lijkt niet te kunnen bewegen, misschien zijn het de laarzen…,” merkte iemand op.

Een ander voegde eraan toe: “Hoe oud is ze nu? Ze kan zelfs niet lopen.”

Desalniettemin verdedigden veel fans de zangeres, waarbij een andere gebruiker opmerkte: “Ze is 77 jaar oud!!! Laten we eens kijken hoe goed jij kunt lopen op haar leeftijd, als je dat al kunt.”

Cher heeft eerder haar verouderingsproces besproken op sociale media en zich afgevraagd wanneer ze zich oud zou gaan voelen. Ze heeft in een tweet gezegd: “Oké, kan iemand me ALSJEBLIEFT vertellen… Wanneer Ik Me OUD Ga Voelen[…] Dit is belachelijk […] Ik blijf deze cijfers horen, maar ik kan ze eerlijk gezegd niet begrijpen [sic].”

In een interview met Good Morning Britain in september heeft Cher gezegd dat het idee van ouder worden nog niet tot haar is doorgedrongen. “Ik kan gewoon niet geloven dat ik ooit 80 zal worden, eerder dan ik zou willen,” grapte ze.

Ze heeft humoristisch opgemerkt dat ze ondanks haar leeftijd van plan is om jeans te blijven dragen en haar lange haar te behouden. Op de vraag naar haar geheim om er jeugdig uit te zien, antwoordde Cher eenvoudigweg dat het genetisch bepaald is.

Welnu, ongeacht hoe het met jou zit, ik hoop zeker dat ik er op die leeftijd net zo goed uitzie als Cher!