Connect with us

Algemeen

Stel leert elkaar kennen via internet – zij bevalt tijdens hun 4e afspraakje

Elke relatie heeft zijn unieke verhaal, maar het liefdesavontuur van Alyssa en Max is bijzonder fascinerend. Alyssa, een tiener, had nooit verwacht liefde online te vinden, vooral niet tijdens haar zwangerschap.

Lees verder om te ontdekken wat er gebeurde!

Op 19-jarige leeftijd, en 25 weken zwanger, besloot Alyssa de wereld van online dating te verkennen. Op Tinder ontmoette ze Max, een 25-jarige relaxte jongeman. Ondanks haar zwangerschap waren ze meteen een match. Max was aanvankelijk terughoudend, maar kon niet ontkennen dat er een speciale connectie was.

Na een paar succesvolle dates moest Max de stad uit, maar ze besloten elkaar weer te zien na zijn terugkeer. Echter, voor hun vierde date, braken Alyssa’s vliezen en begon de bevalling. Alyssa, in het ziekenhuis, stuurde Max een bericht en hij beloofde haar meteen te bezoeken na zijn terugkeer.

Tijdens de bevalling stond Max Alyssa bij. Hij bleef een hele week bij haar, reed haar naar en van het ziekenhuis, en nam vrij van werk om haar te ondersteunen. Bij 35 weken werd Alyssa’s bevalling ingeleid wegens een infectie, en Max was er weer bij, samen met haar moeder en beste vriendin.

Max nam de vaderrol op zich voor Alyssa’s zoon Ollie, zelfs toen het ziekenhuispersoneel hem voor de vader aanzag. Zijn toewijding was duidelijk toen hij geen bezwaar maakte tegen de benaming ‘papa’.

Na de geboorte nam Max vrij om voor Ollie te zorgen, terwijl hij Alyssa ondersteunde bij haar nieuwe rol als moeder. Nu zijn Alyssa en Max verloofd en hebben ze samen nog een dochtertje, Autumn.

Op TikTok deelt het gezin hun verhaal, waarbij veel volgers Max prijzen voor zijn toewijding en liefde. Hun verhaal is een bron van inspiratie en hoop voor velen.

Wat denk je van hun bijzondere liefdesverhaal? Laat het ons weten in de reacties!