Connect with us

Algemeen

Tiener overlijdt aan kanker – moeder voelt warmte in haar hart bij het zien van de kist

Voor elke ouder is het verlies van een kind de grootste angst. Dit is een universele waarheid, ongeacht waar ter wereld men zich bevindt.

De ouders van Laura Hillier hebben deze hartverscheurende ervaring meegemaakt toen hun dochter op 13-jarige leeftijd werd gediagnosticeerd met leukemie. Na een tijdelijke overwinning op de ziekte, werd Laura op 18-jarige leeftijd tragisch overvallen door een agressievere terugkeer van de kanker.

Laura, een geliefde leerlinge aan de Nelson High School in Ontario, Canada, overleed op 20 januari 2016. Haar familie deelde het droevige nieuws via een Facebook-pagina, die het verhaal van haar moedige strijd deelde. Haar vechtlust, moed, en schitterende ziel waren tot het einde toe aanwezig.

Bij haar begrafenis brachten haar klasgenoten en docenten een uniek eerbetoon. Ze versierden haar kist met handgeschreven boodschappen, wat haar doodskist veranderde in een ontroerend monument van liefde en gemis.

De foto’s van Laura’s unieke kist gingen snel viraal online. Laura stierf aan acute myeloïde leukemie terwijl ze wachtte op een transplantatie, omringd door haar geliefden in het ziekenhuis.

Laura’s passie voor muziek en theater, kenmerkend voor haar tijd aan de Nelson High School, werd herdacht door haar vrienden en familie. De handgeschreven boodschappen op haar kist waren een weerspiegeling van de diepe impact die ze had op de mensen om haar heen.

Tijdens de begrafenis was de kleur paars, Laura’s favoriet, prominent aanwezig. Dit symboliseerde de diepe liefde en het respect dat de gemeenschap voor haar had.

Hoewel Laura’s leven veel te vroeg eindigde, is de warmte en liefde die ze achterliet een blijvende herinnering aan haar invloed. Laura zal altijd herinnerd worden als een bron van inspiratie en moed.”

LEES OOK: