Connect with us

Algemeen

Juicekanaal deelt opvallende verhalen over Carlo Boszhard met zijn volgers!

Tijdens de opnames van het programma I Can See Your Voice heeft Carlo Boszhard zich naar verluidt behoorlijk misdragen, waarbij hij volgens verschillende bronnen allesbehalve vriendelijk was en zijn ongenoegen uitte tegen de productie.

Juicekanaal Juicechannel heeft een vaste rubriek waarin mensen hun ervaringen met bekende Nederlanders kunnen delen, en er komen steeds meer verhalen binnen over de presentator Carlo Boszhard.

Irene Moors reageert op de geruchten en lijkt de kwestie af te sluiten met een emotievolle reactie: “Het boek is definitief gesloten!”.

“Een tijdje terug was er een volger van ons aanwezig bij de opnames van I Can See Your Voice”, meldt Juicechannel op Instagram.

Tijdens het programma merkte Carlo Boszhard een jongen in het publiek op die veel op Duncan Laurence leek, wat resulteerde in een lelijke opmerking van de presentator zodra de camera’s stopten met draaien.

Juicechannel vervolgt met de woorden: “Hij maakte de opmerking ‘Alleen nog even wat kilo’s afvallen en dan lijk je er écht op'”. De aanwezigen in het publiek hoorden deze opmerking en waren verbijsterd over het gedrag van Carlo Boszhard.

Er komen steeds meer bizarre verhalen naar voren over Carlo Boszhard. Zo zou hij ook voor opschudding hebben gezorgd tijdens de eerste opnames van I Can See Your Voice, aangezien de opnames op een andere locatie waren en hij per abuis bij de verkeerde studio stond.

Een andere bron vertelt aan Juicechannel: “Hij was totaal niet aardig en uitte zijn frustratie richting de productie omdat hij bij de verkeerde studio stond en het hem allemaal tijd kostte.

” Carlo moest uiteindelijk zijn excuses aanbieden voor zijn gedrag en werd op zijn gedrag aangesproken.

De verhalen die naar buiten komen, suggereren dat Carlo Boszhard een heel andere persoon wordt zodra de camera’s niet meer draaien.

Mensen beschrijven hem dan als uiterst onaardig, ongeduldig en geneigd tot het maken van vervelende opmerkingen, wat een schaduw werpt op zijn publieke imago.