Connect with us

Algemeen

Een geëmotioneerde Jean-Marie Pfaff onthult ingrijpend nieuws over zijn vrouw

Jean-Marie Pfaff, de voormalige topvoetballer en realityster, heeft onlangs zijn zeventigste verjaardag gevierd. In een openhartig interview met Shownieuws spreekt hij over de uitdagende periode die hij en zijn gezin hebben doorgemaakt, een periode die nog steeds voortduurt. “Het kan altijd beter,” merkt hij op.

De Gezondheidscrisis van Zijn Vrouw

Jean-Marie haalt herinneringen op aan de moeilijke momenten die zijn vrouw Carmen heeft moeten doorstaan. In mei dit jaar kreeg Carmen, op 67-jarige leeftijd, een hersenbloeding tijdens een vliegreis naar Mallorca. Na een verblijf op de intensive care in Spanje en een acht weken durende revalidatieperiode, keerde ze terug naar huis.

Traumatische Ervaring met Overval

De familie Pfaff werd in augustus geconfronteerd met een overval in hun eigen huis. Carmen, die net een week thuis was uit het ziekenhuis, stond te strijken toen drie indringers de woning binnenvielen. Ze waren op zoek naar goud, diamanten en Jean-Maries Rolex-horloge. “Dat is niet het ergste, ik heb mijn vrouw nog. Maar het is onmiskenbaar zwaar, heel zwaar,” aldus de voormalige doelman.

Een Veranderde Realiteit

Verder vertelt Jean-Marie over de huidige toestand van zijn vrouw. Zijn woorden zijn aangrijpend en hebben geleid tot vele meelevende reacties. “Het kan beter,” zegt hij. “Ik kan er eigenlijk weinig over zeggen. Het is niet meer de Carmen van vroeger. Maar we zijn dankbaar dat we haar nog hebben.”