Connect with us

Algemeen

Is ‘Steenrijk, Straatarm’ in scène gezet? De villa blijkt niet eigendom te zijn van de familie

In de recente aflevering van ‘Steenrijk, Straatarm’ wisselde de minder bedeelde familie Scholten voor een week van leven met zanger Peter Douglas en zijn partner Johnny Rosenberg.

Echter, de villa die zogenaamd van Peter was, blijkt niet zijn eigendom te zijn. Dit roept vragen op over de authenticiteit van ‘Steenrijk, Straatarm’.

De familie Scholten was zeer tevreden over hun verblijf in de villa, waar het hen aan niets ontbrak. Desalniettemin is het opmerkelijk dat het huis eigendom is van iemand anders.

Vincent TV Producties, de producent van het programma, bevestigt dat de villa niet van Peter Douglas is, maar van Gerlando Winnik, een goede vriend van Peter.

Ondanks dat Peter zich erg thuis voelt in de villa en deze als zijn ’tweede thuis’ beschouwt, is het misleidend voor de kijkers dat hij het als zijn eigen woning presenteert.

Dit incident is niet het eerste vraagteken bij de geloofwaardigheid van ‘Steenrijk, Straatarm’. Eerder was er al sprake van acteurs in het programma, wat de reputatie van de show niet ten goede komt.

Dit alles zorgt ervoor dat veel kijkers zich afvragen of ‘Steenrijk, Straatarm’ wel echt is. Wat is jouw mening hierover?