Connect with us

Algemeen

Céline Dions nicht omgekomen in ernstig auto-ongeval

Céline Dion bevindt zich momenteel in een periode van intens verdriet. Haar fysieke toestand is al enige tijd kwetsbaar, en recent is bekend geworden dat haar nicht tragisch is omgekomen in een ernstig ongeval.

Canadese en Amerikaanse media melden dat Brigitte, 51 jaar oud, ter plekke is overleden.

Overlijden van Céline

Dions nicht Brigitte, 51 jaar oud, verliet haar huis op 28 december rond 18.00 uur voor wat laatste inkopen voor Oud en Nieuw. Op de terugweg realiseerde ze zich dat ze haar portemonnee in een winkel had achtergelaten.

Bij het keren van haar auto werd ze frontaal geraakt door een tegenligger die op de verkeerde weghelft reed. De witte mini Cooper waarin Brigitte zat, werd compleet verwoest door de botsing, waarbij zij ter plekke overleed. Naar verluidt is de familie Dion diep getroffen door het verlies, en is Céline ‘ontroostbaar’.

Tragedie in de familie van Céline Dion

Dit is niet de eerste keer dat Céline Dion het verlies van een nichtje moet verwerken. In 1993 overleed een andere nicht van haar op zestienjarige leeftijd. Céline sprak destijds over dat moment: “Ik hield haar in mijn armen en zong zachtjes in haar oor.”

Céline Dions gezondheidsproblemen Céline Dion heeft al enige tijd te kampen met gezondheidsproblemen. Ze lijdt aan het stiff-person-syndroom, een aandoening die zowel haar stembanden als haar spiercontrole beïnvloedt.

Vorige maand onthulde haar zus Claudette in de media dat Céline de controle over haar spieren is verloren.