Connect with us

Algemeen

Gordon maakt zijn comeback en kondigt direct groot nieuws aan

Na bijna een jaar offline te zijn geweest, heeft Gordon zijn Instagram-account heropend. Met een emotionele boodschap over zijn terugkeer op de sociale media, deelt hij meteen groot nieuws: Goor gaat het zingen weer oppakken. “Ik ben weer van de partij,” laat Gordon weten.

“Na bijna een jaar afwezigheid, heractiveer ik mijn Instagram.” Hoewel hij toegeeft dat hij de sociale media heeft gemist, erkent hij ook dat hij zonder het veel meer rust heeft ervaren.

De 55-jarige artiest vindt het jammer dat hij zijn privéleven niet op een normale manier kan delen online, zoals anderen dat doen. “Dus vanaf nu ben ik weer online, maar alleen om mijn fans te informeren.”

Gordon werkt aan een comeback en beschrijft dit als ‘mogelijk het meest uitdagende dat ik ooit heb ondernomen’. Hij voelt zich nu sterk genoeg om deze stap te zetten.

En dan onthult hij nog een verrassing: “In alle stilte heb ik gewerkt aan een nieuw album.” Dit betekent dat we binnenkort weer kunnen genieten van zijn karakteristieke stem. “Na acht jaar maak ik dus een comeback.”

Het nieuwe album zal ‘Album van mijn Leven’ heten. Gordon is enthousiast over elk nummer op het album en voelt zich klaar voor deze nieuwe levensfase. “Ik barst van de levensenergie. Ik heb jullie gemist!!!!”