Connect with us

Algemeen

Gordon’s verrassende kerst in Dubai: Nieuwe liefde en nieuw haar?

“De bekende zanger Gordon heeft recent de kerstvakantie doorgebracht in het warme Dubai, waar kerst traditioneel niet gevierd wordt vanwege religieuze redenen. Recent opgedoken foto’s tonen Gordon gezellig samenzijn met een man, die door de goed ingelichte bron Ditjes en Datjes wordt aangeduid als zijn ‘mogelijke nieuwe liefde’.

Nieuw jaar, nieuw kapsel

Het Nederlandse publiek was vorige week stomverbaasd. Tijdens het kerstconcert van Omroep Max verscheen iemand die sprekend op Gordon leek. Bij nader inzien bleek hij het daadwerkelijk te zijn, hoewel zijn nieuwe kapsel hem bijna onherkenbaar maakte.

De zanger, die binnenkort ook zijn debuut als filmster maakt, onderging vorig jaar een haartransplantatie en heeft nu gekozen voor halflange, geblondeerde lokken. Veel kijkers van het kerstconcert waren verrast: “Dat lijkt Bob de Rooij wel!” Maar het was Gordon zelf.

Nieuwe liefde op komst?

Wie de foto’s uit Dubai aandachtig bekijkt, zal naast zijn opvallende kapsel nog iets anders opmerken. Gordon heeft zijn arm om een persoon geslagen, wat in de showbizzwereld veel speculaties oproept. Is Gordon na zijn recente breuk met Gavin in een nieuwe relatie beland?

Dit kan zeker het geval zijn. In april van dit jaar kondigde Gordon het einde aan van zijn relatie met Gavin Rozario. Na een stormachtige twee maanden en toekomstige trouwplannen, restte Gordon niets anders dan tranen en, natuurlijk, wat ruzie.”