Connect with us

Algemeen

Andrea heeft meer dan 20 lipvergrotingen ondergaan – haar doel: ’s werelds grootste ‘duckface’ creëren

Elk individu is uniek en mooi op hun eigen manier, wat bijdraagt aan de diversiteit en charme van onze wereld.

Veel mensen voelen zich echter ontevreden over hun uiterlijk, mede door het onrealistische schoonheidsideaal dat de mode-industrie en media voorschrijven. Dit legt de nadruk op onze ‘gebreken’ en creëert een negatief zelfbeeld.

De druk om aan deze schoonheidsnormen te voldoen resulteert vaak in het gebruik van zware make-up, botox, en plastische chirurgie.

Sommigen kiezen voor subtiele cosmetische ingrepen, terwijl anderen extreme maatregelen nemen.

Een voorbeeld hiervan is de 22-jarige Andrea Ivanova, die een fascinatie heeft voor grote lippen.

Met behulp van hyaluronzuur injecties heeft ze de enorme lippen verkregen die ze altijd al wilde. Haar ultieme doel is het hebben van de grootste lippen ter wereld.

Tot nu toe heeft Andrea ongeveer 20 dure en controversiële behandelingen ondergaan, waardoor haar lippen vier keer zo groot zijn geworden, volgens een rapport van Unilad.

Deze levensstijl is kostbaar. Elke injectie kost ongeveer 150 dollar in Bulgarije, en in totaal heeft ze al meer dan 3000 dollar uitgegeven aan haar lipvergrotingen.

Hoewel Andrea nog geen officieel wereldrecord heeft, beweert ze wel de “grootste lippen ter wereld” te hebben, een claim die ook door haar Instagram-volgers wordt ondersteund.

Complicaties na de operaties Andrea is tevreden met haar lippen en overweegt meer operaties.

“Sommige artsen vinden dat ik genoeg ingrepen heb gehad, maar mijn arts is bereid om meer injecties te geven als ik twee maanden wacht,” zegt ze.

Haar aanzienlijke lipvergrotingen hebben echter enkele concessies vereist.

“Ik ben blij met mijn nieuwe lippen, maar het was in het begin moeilijk om te eten, en na twee tot drie dagen werd het zelfs nog moeilijker. Gelukkig kan ik nu weer eten wat ik wil,” deelt ze mee.

Reactie op kritiek Ondanks dat Andrea’s uiterlijk opvalt, is het haar lichaam en dus haar keuze. Ze heeft veel kritiek ontvangen, maar probeert dit te negeren.

“Ik vind dat iedereen eruit mag zien zoals ze willen.”

Wat is jouw mening over Andrea’s keuzes? Vind je dat ze het juiste doet door haar droom na te jagen? Deel dit artikel en laat ons je mening weten, maar blijf respectvol in de commentaarsectie.