Connect with us

Algemeen

Gerard Joling onthult ingrijpend nieuws over Gordon

Het bekende TV-duo Joling & Gordon, beroemd vanwege hun show “Over de vloer”, trokken miljoenen kijkers. Echter, de kans op een hernieuwde samenwerking tussen de twee lijkt volgens Gerard Joling gering. De primaire reden: Gordons worsteling met verslavingsproblemen.

Gerard Joling sprak onlangs in de 538 ochtendshow over de mogelijkheid van een comeback van “Over de vloer”. Ondanks dat Gordon geen lopend contract meer heeft bij Talpa en theoretisch naar RTL zou kunnen overstappen, waar Joling al jaren werkt, ziet Joling een samenwerking niet snel gebeuren.

Gerard onthulde dat hij al drie jaar geen contact meer heeft met Gordon en de reden daarvoor is onbekend. Hij weerlegde het populaire beeld dat zij goede vrienden waren. Terugkijkend op oude afleveringen van “Over de vloer”, uitgezonden tussen 2005 en 2007, kan Gerard nog steeds lachen, maar geeft toe dat de samenwerking achter de schermen vaak moeilijk was.

Gerard erkent wel Gordons talent. “Hij is snel en grappig, maar vaak te impulsief,” zegt hij. Hoewel hij de deur niet volledig sluit voor een toekomstige samenwerking, benadrukt hij zijn focus op aankomende projecten zoals “The Masked Singer” en “Oh, wat een jaar” met Chantal Janzen en Ruben Nicolai.