Connect with us

Algemeen

Moeder en 19-jarige dochter houden dagelijkse douche gewoonte samen: “Ongebruikelijk”

Ze deelt liefdevol: “Mijn liefde voor haar kent geen grenzen, en ik zie niets verkeerds in onze band. Ik had nooit verwacht dat mijn relatie met Brittani zo nauw zou zijn, maar het is organisch gegroeid.”

Brittani lijkt dezelfde opvatting te delen en merkt op: “Wanneer mijn moeder eenvoudige taken voor me uitvoert, zoals mijn haar wassen of me verzorgen, geeft me dat een gevoel van comfort.” Ze voegt met een knipoog toe: “Bovendien ben ik nog maar 19 jaar oud en heb ik mijn eigen plek nog niet gevonden. Als dat wel het geval was, zou mijn moeder waarschijnlijk last hebben van verlatingsangst.”

In een gesprek met de New York Post onthulde Mary dat ze begon met douchen met Brittani om haar te helpen met paniekaanvallen, die volgens hen werden getriggerd door warm water. Ze verklaarde: “Ik begon gewoon met haar te douchen om haar te kalmeren, anders raakte ze in paniek. Dit groeide uit tot een dagelijkse gewoonte, vooral toen ze jonger was.”

Zij zei: “Zo begon ik met haar te douchen, gewoon om haar te troosten, omdat ze dan zou flippen.

“Dat groeide uit tot een alledaags ding. Toen ze kleiner was, was het elke dag.”

Maar na jaren van baden met elkaar, zegt Mary’s vriendje Frank dat hij denkt dat het tijd is voor een verandering, met name Brittani die het huis verlaat.